Bijuterii

Cum să îți mentii starea de bine cu ajutorul bijuteriilor

By
on
31 ianuarie 2021

Traversăm, atât pe plan personal, dar și colectiv, o perioadă dificilă. Oricât de puternice ar fi resursele tale interioare și oricât de optimistă te-ai dovedi sunt momente când cedezi și parcă îți este din ce în ce mai greu să vezi partea plină a paharului. Citește mai departe dacă vrei să afli ce rol joacă bijuteriile în 2021 și cum îți pot afecta starea de spirit.

Există numeroase modalități prin care poți aduce echilibrul și bucuria în viața ta, dar suntem siguri că nu te-ai gândit niciodată că bijuteriile fac parte din această categorie. Sclipitoare și colorate, bijuteriile nu sunt numai un spectacol vizual. Ele sunt înconjurate de o aură de energie care protejează de rele, aduce fericire, bucurie sau noroc, te ajută să te relaxezi și să te liniștești.

Azi îți vom spune cum să îți menții sau să îți restabilești starea de bine cu ajutorul bijuteriilor. Iată la ce ne-am gândit!

Bijuteriile îți aduc bucurie: poartă Illuminating Yellow

Bijuteriile cu pietre au energii proprii care sunt benefice atunci când sunt activate și purtate constant. Totuși anul 2021 aduce în lumina reflectoarelor o știre care suntem siguri că te interesează… Culoarea anului acesta este Illuminating Yellow!

Institutul Pantone a ales anul acesta culoarea Illuminating Yellow pentru doza de optimism pe care ne-o poate oferi, fiind un galben luminos și pur. Noi îți recomandăm să porți bijuterii în tonuri de galben și vei avea parte de zile cu soare!

Bijuteriile în tonuri de galben sunt o doză de efervescență și de bucurie la purtător. Superbul colier din citrin placat cu aur alb de 14 karate este o mărturie că îți poți menține starea de bine cu ajutorul unui accesoriu. Cu o lungime de 50 de cm, elegant și strălucitor, se va potrivi atât ca element central, la ținutele de zi, dar și ca piesă rafinată de seară.

Colier din argint cu citrin – DS519

 

Inelul din argint cu citrin este plin de energii pozitive. Realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, reprezintă acea bijuterie care îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să strălucești așa cum meriți.

Inel din argint cu citrin – DI5231

 

Adaugă inserții de roz

Semnificând puritatea și feminitatea, rozul este nuanța copiilor și reflectă nevinovăția și eterna fascinație cu care privesc ei lumea. E aproape imposibil să te simți mohorâtă atunci când porți roz, această nuanță aducându-ți în suflet speranța în mai bine.

Adaugă rozul lângă galben și vei obține o bijuterie care aduce zâmbete pe buze și căldură în inimi. Inelul din argint cu lemon cuarț și diopsid chrome impresionează prin creativitatea sa, montura cu elemente florale potrivindu-se de minune cu firile romantice, artistice.

Inel din argint cu lemon cuarț și diopsid chrome – DI4538

 

Pentru zile însorite și o stare generală de bine, recomandăm purtarea unei perechi de cercei. Acest accesoriu are puterea de a încadra subtil fața și evidențiază trăsăturile feminine. Îți va fi imposibil să rămâi indispusă atunci când arăți fantastic! Desigur, pentru un maxim de efect apelează la tonuri de galben.

Cerceii din argint cu citrin pot deveni noii tăi cercei preferati. Combinația de culori este una optimistă, iar pietrele de citrin sclipesc necontenit. Vor fi accentul de grație și eleganță al aparițiilor tale!

Cercei din argint cu citrin – DC4485

 

Alege în mod inteligent pietrele prețioase!

Un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi noile bijuterii pentru anul 2021 este energia! Sunt pietre prețioase care emană energii luminoase, pline de optimism și de bucurie, iar alegerea lor în perioadele dificile este un act de mare înțelepciune. Printre acești aliați ai stării tale de bine se numără și citrinul, o piatră veselă, care înviorează și oferă cu generozitate darul fericirii. În tonuri de galben ce reflectă lumina soarelui, citrinul e considerat piatra succesului, abundenței, prosperității, regenerării, punând în valoare feminitatea, delicatețea și gingășia.

Un accesoriu spectaculos, ideal pentru momentele speciale, este perechea de cercei din argint cu citrin placați cu aur alb de 14 karate. Grațioși, dar totodată impunători, acești cercei te vor completa în cel mai mic detaliu. Lasă energiile citrinului să te cuprindă și să aducă bună dispoziție în viața ta.

Cercei din argint cu citrin – DC2114

 

Pentru acele dintre voi care căutați să vă accesorizați practic, dar totodată cu bun gust avem cerceii din argint cu citrin placați cu aur alb de 14 karate. Designul floral e atât de feminin, iar contrastul dintre argintiu și galben, un clasic! Marele atu al acestor cercei este versatilitatea: garantăm că se vor potrivi cu orice articol din garderoba ta.

Cercei din argint cu citrin – DC2776

 

Pandantivul este unul dintre cele mai purtate bijuterii datorită capacității sale unice de accesorizare. Îl poți purta la mai multe tipuri de lănțișoare, iar atunci când este atât de vesel și de sclipitoar precum piesa de mai jos, e cu atât mai bine. Din argint placat cu aur roz de 14 karate și ornamentat cu pietre de citrin fațetate, pandantivul de mai jos va fi semnul eleganței tale.

Pandantiv din argint cu citrin – DP2738

 

Anul acesta îți va fi ușor să îți păstrezi zâmbetul pe buze deoarece vei avea de partea ta bijuterii în sclipiri de Illuminating Yellow. Sperăm că te-am inspirat cu recomandările noastre pentru anul 2021 și te așteptăm oricând să explorezi colecțiile Accent!

La Accent Bijuterii, calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii unice, pline de vibrații pozitive. De mai bine de 30 de ani, creăm cu dragoste accesorii care să îți îmbunătățească starea, să îți aducă fericire și bucurie. Ne simțim răsplătiți de fidelitatea clienților noștri și de convingerea că prin fiecare comandă, facem lumea mai frumoasă.

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro