Evenimente

Bijuterii tip fantezie cum ne accesorizam de Halloween

By
on
28 octombrie 2020

Halloween-ul este sărbătorit, de câțiva ani buni, și la noi. Celebrarea nu reține nimic din implicațiile sale păgâne, ci e mai degrabă un prilej de distracție, o seară în care ne costumăm, ne accesorizăm și pozăm în ipostaze cât mai înspăimântătoare.

Chiar dacă este o sărbătoare împrumutată, nu ne împiedică nimeni să ne bucurăm de magia ei.

Îți propunem câteva bijuterii „înfricoșătoare”, creații numai bune pentru o apariție specifică sărbătorii. Fie că petreci în familie Halloween-ul sau sărbătorești acasă, cu filme horror și dovleci sculptați, noi avem bijuteriile potrivite pentru tine.

Vrăjitoarea nopții

Îți place universul magiei? E suficientă o pălărie de vrăjitoare și o rochie neagră și ești gata să te distrezi pe post de ființă întunecată dotată cu puteri supranaturale. Iată ce bijuterii îți propunem!

Halloween-ul nu a fost nicicând mai stilat! Broșa din argint cu calcedonia și peridot, placată cu aur alb și galben de 14 karate, este bijuteria pe care o vei purta cu drag în seara de Halloween și nu numai.

Broșă din argint cu calcedonia și peridot – CP2631

 

Asigură-ți o apariție înfricoșătoare cu pandantivul din argint – păianjen cu cap de mort. Este un accesoriu ceva mai subtil, dar de efect!

Pandantiv din argint paianjen, skul – DP2290

 

Vampirița stilată

Vampirii, ființele supranaturale prezente în tot mai multe filme și cărți sunt reprezentativi pentru Halloween. Transformă-te într-o vampiriță stilată cu un ruj închis la culoare și pudră cât cuprinde. Accesoriile trebuie alese cu grijă!

Inelul din argint ce ilustrează un liliac și un craniu îți va asigura apariția sumbră, ideală pentru o astfel de ființă.

Inel din argint cu liliac vampir – VI6719

 

Creativitatea joacă un rol important în accesorizarea oricărei ținute de Halloween, așa că nu-ți fie teamă să adaugi o nouă valență apariției tale! Pentru o ținută multiculturală îți recomandăm brățara din argint La Catrina. Este un accesoriu care se potrivește perfect atât de Halloween cât și de Dia de los Muertos.

Brățară din argint La Catrina – Día de los Muertos – DB673

 

 

Regina întunericului

Nu îți plac costumele de vampir, nici cele de vrăjitoare? Atunci optează pentru un look gothic, întunecat și rebel. Colanții de piele și bluzele de dantelă neagră pot completa acest outfit, alături de câteva dintre accesoriile de mai jos.

Pandantivul din argint skull este o piesă originală, demnă de o apariție întunecată. Conceput din argint masiv 925 ‰, aproape că nici nu îți mai trebuie costum dacă îl ai de partea ta.

Pandantiv din argint skull – DP2984

 

Șarpele este prezent în nenumărate tradiții, fiind simbol al tentației, vicleniei întunericului, căderii din Paradis sau al răului absolut. Firește că nu putea lipsi dintr-o ținută goth de Halloween! Strălucește toată seara cu inelul din argint cu rubin și citrin. Atuul acestui inel este că poate fi ușor adaptat și altor ținute ale tale.

Inel din argint cu rubin și citrin – CI6214

 

 

Nehotărâtă?

Nu te-ai hotărât încă în ce te vei costuma de Halloween? Nici măcar nu știi dacă vrei să te costumezi? Atunci îți recomandăm un accesoriu care să aducă în ținuta ta o urmă de fantezie dark, orice haine ai purta.

Setul din argint cu citrin și diopsid chrome se pretează oricărui costum de Halloween, dar poate fi purtat și ca atare, cu o rochie neagră de dantelă sau casual. Păianjenii ce par să atârne de cercei nuanțează un look rebel, iar inelul cu aceleași motive îl poți purta și de unul singur.

Set din argint cu citrin și diopsid chrome – CS2115

 

Brățara din argint cu marcasite și rubin are un aspect întunecat și totodată sofisticat, exact ceea ce îți recomandăm de Halloween. Motivul șarpelui este potrivit atât ca accesoriu-fantezie în ținuta ta de „sărbătoare”, dar și la alte ținute excentrice, minunate pentru ocazii speciale.

Brățară din argint cu marcasite și rubin – DB649

 

Un alt accesoriu versatil, care se pretează atât Halloween-ului, dar și outfit-urilor tale rock-chic, este broșa din argint cu rubin și granat. Placată cu aur alb și galben de 14 karate, este cu siguranță o piesă de rezistență, ideală chiar și pentru rochiile lungi de catifea sau sacourilor office.

Broșă din argint cu rubin și granat – DP1532

 

Fie că alegi să sărbătorești Halloween sau pur și simplu adori accesoriile tip fantezie, Accent Bijuterii îți vine în ajutor. Inspiră-te din colecția noastră de Halloween sau alege de pe site orice piesă fatezistă care îți face cu ochiul. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! Poartă Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro