Bijuterii

La mulți ani, dragi Scorpioni!

By
on
29 octombrie 2020

Cu sănătate, noroc si bucurii ! Dar și cu cele mai speciale bijuterii special alese pentru nativii acestei zodii cu totul deosebite. Scorpionii din viețile noastre aduc o energie fizică și emoțională de neegalat, dar și curaj și îndrăzneală la cote pe care rar le întâlnim la alte zodii. Se cuvine așadar să-i celebrăm cu câteva piese de bijuterie ce le vor aduce eleganța și rafinamentul atât de îndelung căutate.

Începem prin a le propune două pandantive din argint 925 ‰ fără pietre ce îi reprezintă mai mult decât orice altă bijuterie:

Pandantiv din argint Scorpion

-Greutate = 11,12gr
-Lungime = 4,00cm
-Lățime = 3,40cm

Pandantiv din argint Scorpion

-Greutate = 3,7gr
-Lungime = 8,50cm
-Lățime = 4,00cm

Apoi, selectăm câteva bijuterii construite cu ajutorul pietrelor-talisman pentru această zodie feminină de apă.

Acvamarinul este o piatră simbolică a protecției în călătoriile pe mare, spunându-se că ar fi fost dăruit de către sirene, fiind considerată și o piatră a oceanului ce conferă abilitatea de a învăța și memora.

Pentru 2020 și nuanța anului Classic Blue conform specialiștilor de la Pantone,topazul bleu este una din soluțiile acestei culori ca remediu la tensiune, la stres și la agitație.

În timpul Imperiului Roman, piatra ochi de tigru a fost folosită de războinici și soldați drept protecție în lupte. Mai târziu, în Evul Mediu, ochiul de tigru a fost purtat ca un pandantiv pentru a îndepărta vrăjile și a alunga spiritele rele. Astăzi, piatra este utilizată deseori în litoterapie, dar și în arta bijutieră.

Nativii Scorpioni sunt loiali și direcți, hotărâți, generoși, amabili și idealiști. Toate aceste lucruri fac ca semnul lor zodiacal să fie un amestec de senzații cu totul aparte, iar noi nu putem decât să ne bucurăm de tumultul lor fermecător! O piesă de bijuterie potrivită va fi întotdeauna apreciată, așa că nu mai sta pe gânduri și oferă-le cel mai trainic și prețios cadou posibil. Îl vei găsi în magazinul nostru online sau în cel fizic din București

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro