Evenimente

Bijuterii cu Accent… de Halloween!

By
on
29 octombrie 2020

De obicei, bijuteriile pe care ți le propunem sunt piese delicate, elegante și cu un aer diafan care îți aduc un plus de feminitate. Însă luna aceasta, nu puteam lăsa să treacă ocazia de a-ți prezenta și colecția Halloween! Bineînțeles, această colecție este realizată cu îndemânarea obișnuită a bijutierilor noștri, prelucrate din cele mai calitative metale și pietre prețioase și semiprețioase și îți vor scoate în evidență costumația, indiferent de stilul ales!

Seturile de bijuterii cu reptile sunt cele mai ușor de potrivit cu ținuta, fiind compuse din piese care se potrivesc de minune și vor capta atenția celor din jur:

Pandantivele din această colecție îți vor transforma decolteul într-unul înfricoșător, dar foarte stilat, în același timp:

Brățările de Halloween pe care ți le-am pregătit sunt printre cele mai evidente bijuterii și suntem siguri că vor fi piesa de rezistență a ținutei tale. Și unde mai pui că unele dintre ele se potrivesc și cu piese din alte categorii?

Și iată că am ajuns și la categoria inele, din care îți prezentăm câteva modele deosebite:

Colecția Halloween este disponibilă în magazinul nostru online și în magazinul nostru fizic din București. Nu lăsa să treacă acest eveniment spectaculos fără să-ți asortezi cele mai speciale piese de bijuterie la ținuta special aleasă! Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro