Tendinte

Toamna se numără… tendințele!

By
on
30 octombrie 2020

Forme impunătoare, talismane protectoare, combinații neașteptate de stiluri, materiale și culori… acestea sunt caracteristicile toamnei 2020 în materie de tendințe în lumea bijuteriilor. Iar dacă și tu ai început să îți numeri bijuteriile, iată câteva selecții inspirate de marile podiumuri de modă pentru sezonul toamnă-iarnă care te vor ajuta să-ți îmbogățești colecția!

Mix & Match : acest nou stil avangardist care îmbină stiluri deja consacrate a dominat fără drept de apel podiumurile marilor creatori de modă, în acest sezon. Poți asorta împreună zale cu perle și cu pietre colorate, metale diferite, stiluri contradictorii… singurele reguli ale acestei tendințe sunt să te simți bine în pielea ta și să faci furori prin stilul ales!

Talismane protectoare: nuanțele ezoterice ale pieselor de bijuterie pe care ți le vom prezenta în continuare se potrivesc perfect cu misticismul toamnei. Beneficiile litoterapiei și vremurile tulburi pe care le trăim ne încurajează să ne manifestăm energia prin toate mijloacele pe care le avem la îndemână. Iar pietrele folosite în bijuteriile Accent sunt printre cele mai bune căi de a ne înconjura de energie pozitivă!

Descoperă-ți latura sălbatică! În ultima perioadă, am petrecut cu toții mai mult timp acasă decât eram obișnuiți. Astfel, dorul de natură i-a împins pe marii designeri către o nouă tendință: cea a bijuteriilor cu animale sălbatice. Descoperă și colecția Accent și scoate-ți și tu în evidență iubirea pentru sălbăticie!

Nu uita, toamna aceasta se numără bijuteriile, așa că te invităm să îți alegi ce ți se potrivește mai bine! Magazinul nostru online, dar și cel fizic, te așteaptă să descoperi cele mai fine piese de bijuterie. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro