Bijuterii

Descoperă accesoriul esențial din garderoba oricărei femei! 7 modele minunate

By
on
19 noiembrie 2020

Bijuteriile au fost dintotdeauna prietenele de nădejde ale femeilor, asul din mânecă pentru acele momente când vor să strălucească, să se afirme și să atragă toate privirile. Fiecare bijuterie în parte are rolul ei în ținuta unei femei, însă există un accesoriu esențial pe care nu trebuie să îl neglijăm. Accesoriul despre care vorbim este lănțișorul! Acest “fir de argint” este indispensabil în orice apariție!

Azi îți recomandăm câteva modele superbe de lănțișoare, ideale pentru ținutele dedicate sezonului rece și nu numai!

Subtile și ușor de asortat

Un mare atu al lănțișoarelor din argint este lejeritatea cu care pot fi purtate, asortate și chiar combinate, la ținutele de zi cu zi.

Îți prezentăm câteva modele din colecția noastră care îți vor face cu siguranță cu ochiul și care, cel mai probabil, se vor potrivi perfect cu ținutele tale.

Lanțul din argint lucios de mai jos este grațios, având un model minimalist. Având o lungime de 39,5 cm va arăta senațional la baza gâtului.

Lanț din argint lucios, 1.50 mm – CS671

 

Lanțul din argint tip panglică strălucește și se evidențiază foarte ușor. Îți recomandăm să porți acest tip de lanț împreună cu alte bijuterii îndrăznețe. Modelul plat face ca acest lanț să fie plăcut la atingere și potrivit alături de puloverele tale delicate, deoarece nu va exista niciodată șansa să se agațe de material.

Lanț din argint panglică 2 mm – CS677

Îți plac bijuteriile simple, dar totodată suprinzătoare? Atunci îți recomandăm lanțul din argint răsucit de la Accent. Aspectul subtil, răsucit este ideal pentru o apariție în trend. Ieși din rutina lanțurilor banale cu un astfel de lănțișor răsucit!

Lanț din argint răsucit 2.26 mm – CS678

Pentru acele dintre voi care sunt firi joviale, pline de energie există modele ceva mai speciale. Lanțul cu buline de 4mm, rodinat reprezintă acel accesoriu care îți va schimba întreaga ținută. Este acel tip de accesoriu pe care îl poți purta în fiecare zi, fără să îți fie teamă că nu se potrivește cu ținuta aleasă de tine.

Lanț buline 4mm rodinat – DS48

 

Colorate după sufletul tău

Atunci când te plictisești repede sau ai impresia ca nici un lanț nu e potrivit pentru outfit-ul tău, culorile sunt cele care te salvează! Optează pentru lanțurile din argint colorate! Placate cu aur galben, roz sau rutheniu sunt acel accent proaspăt de care o sa te îndrăgostești! Iată ce îți recomandăm!

Aurul galben a fost, este și va rămâne o alegere populară atunci când vine vorba de bijuterii. Dacă te regăsești printre fanele aurului galben, atunci lanțul rolo de 3mm, placat cu aur galben este acel accesoriu pe care, pur și simplu, trebuie să îl ai!

Modelul cu zale mici, perfect rotunde este excelent pentru o apariție elegantă sau puternică. Decizia îți aparține!

Lanț rolo 3mm placat cu aur galben – DS80

Pentru acele ținute urbane de inspirație rock sau minimaliste îți recomandăm lanțul rolo de 3mm, placat cu rutheniu. Realizat din argint 925 și plin de atitudine, va completa cu succes outfit-urile contemporane. Nu ezita să îl porți alături de piese casual sau chiar cu inserții sport, dar ține cont că atitudinea este cea care contează!

Lanț rolo 3mm placat cu rutheniu – DS84

O nuanță care a început să ia amploare în rândul bijuteriilor și nu numai este rozul. Aurul roz emană feminitate, delicatețe și optimism. Lanțul rolo de 3mm, placat cu aur roz este o alegere foarte bună pentru acele zile în care vrei să îți scoți în evidență feminitatea și gingășia.

Lanț rolo 3mm placat cu aur roz – DS92

De peste 30 de ani, creăm bijuterii care spun o poveste, nu doar simple accesorii. La Accent, calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. Descoperă selecția noastră de lănțișoare, accesoriul esențial din garderoba oricărei femei!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro