Tendinte

Bijuteriile cu rubin: cele mai elegante accesorii ale tuturor timpurilor

By
on
21 noiembrie 2020

Rubinul este una dintre cele patru mari pietre prețioase, alături de diamant, smarald și safir. Această piatră elegantă emană pasiune, veselie și bucurie de fiecare dată când este purtată. Pe vremuri, rubinul era considerat cea mai valoroasă piatră prețioasă, depășind în valoare chiar diamantul, așa că nu e de mirare că bijuteriile cu rubin sunt văzute drept cele mai elegante accesorii ale tuturor timpurilor.

Azi îți prezentăm câteva piese iconice din colecția Accent: bijuterii cu rubine atemporale, pentru o apariție desăvârșită!

Pasiune, iubire și protecție – totul într-o bijuterie cu rubin

Rubinul, numit și „regina gemelor” sau „piatra regilor”, s-a remarcat din cele mai vechi timpuri fiind asociat adesea cu pasiunea și iubirea. Un inel de logodnă cu rubin reprezintă un simbol al dragostei pline de foc nestins. Chiar dacă astăzi diamantul este o alegere mai populară pentru o bijuterie a dragostei, capacitatea unui rubin de a proteja dragostea și pasiunea nu trebuie niciodată subestimată.

Trebuie să știi că această piatră nu este doar un apărător al iubirii, ci și un talisman al protecției. Se crede că aduce fericire și speranță în suflete și că te protejează de emoțiile negative, amplifică spiritualitatea și oferă vitalitate și pozitivitate.

Rubinul deține și virtuți de vindecare, considerându-se că aduce echilibru inimii și că te ține departe de conflicte. Protector al glandei pineale, rubinul atrage visele frumoase, bunăstarea, sănătatea și prosperitatea. Având atâtea beneficii și simbolizând emoții atât de puternice, rubinul este căutat și purtat atât de femei cât și de bărbați. Iată câteva recomandări pentru tine!

O brățară pe care noi o considerăm perfectă pentru timpurile moderne este brățara cu rubine placată cu aur roz. Este un accesoriu definit de eleganță, care te va completa fără probleme.

Brățară din argint cu rubin – DB1277

Inelele cu rubin sunt cele mai căutate! Simbolizează dragostea și sunt un cadou excelent pentru acea persoană dragă din viața ta, fie ea mama, sora, iubita sau chiar prietena cea mai bună. Inelul din argint cu rubin, placat cu aur alb de 14 karate este atipic prin prisma modelului său și credem că va fi ideal pentru acele femei pline de creativitate și optimism.

Inel din argint cu rubin – DI7236

 

Pentru acele dintre voi care iubiți accesoriile clasice, romantice, există inelul din argint cu rubin și topaz alb. Este într-adevăr o bijuterie prețioasă pe care o vei purta cu drag! Modelul clasic face ca acest inel să poată fi purtat în orice împrejurare.

Inel din argint cu rubin și topaz alb – DI7259

 

O combinație inedită, atunci când vine vorba de bijuteriile elegante și romantice, este aurul roz cu rubine. Dacă ești o fire romantică, o astfel de bijuterie ți se va potrivi mănușă. Noi îți recomandăm inelul din argint cu rubin placat cu aur roz!

Inel din argint cu rubin – DI7212

 

Chiar dacă rubinul este o piatră prețioasă, asta nu înseamnă că trebuie să o porți doar la ocazii speciale. Cel mai ușor mod de a purta bijuterii zi de zi este prin ajutorul perechilor de cercei. Fie ei mici, mari sau lungi nu au cum să treacă neobservați și îți vor oferi un plus de eleganță.

Piatra de rubin sub formă de pară este una dintre cele mai des întâlnite, în rândul bijuteriilor. Această formă delicată, oferă aproape un aer regal bijuteriilor, mai ales cerceilor. Un astfel de exemplu este perechea de cerceii din argint cu rubin, placați cu aur alb de 14 karate. Te sfătuim să îi porți în acele zile când vrei să surprinzi!

Pentru acele dintre voi care iubiți stilul casual sau sunteti adeptele unor apariții simple, dar de bun gust, cerceii sub formă de bob sunt alegerea potrivită.

Perechea de cercei din argint cu rubin este gingașă și discretă. Cu siguranță ți se va potrivi!

Cercei din argint cu rubin – DC3201

Un duo cu adevărat clasic este bijuteria cu rubine și zirconia. Strălucirea și eleganța unei astfel de bijuterii nu poate fi combătută. O recomandare ideală este inelul din argint placat cu aur alb de 14 karate. Modelul prețios și strălucirea pietrelor de zirconia, amplifică frumusețea unui rubin natural. Dacă iubești bijuteriile elegante, trebuie să ai un astfel de inel!

Inel din argint cu rubin – CI8639

 

O soluție simplă pentru momentele când vrei să fii elegantă și să ai o apariție impecabilă fără prea mult efort este setul cu rubine. Recomandarea noastră este să alegi un set subtil dar de efect. Setul din argint cu rubine placat cu aur alb de 14 karate este accentul perfect pentru orice ținută, indiferent dacă este casual, elegantă sau office.

Set din argint cu rubin – DS576

 

Puține pietre prețioase îți vor oferi eleganța și totodată aerul romantic al rubinului. Alege bijuterii care să te reprezinte și nu ezita să le porți în fiecare zi! La Accent vei găsi de fiecare dată bijuterii calitative cu pietre prețioase și semiprețioase, naturale. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro