Evenimente

Cadoul perfect pentru bărbatul special din viața ta! Uite cum îl faci să se simtă special

By
on
22 noiembrie 2020

Codul Bunelor Maniere prevede că, pentru un bărbat elegant, singurele accesorii acceptate sunt ceasul, acul de cravată, batista și…butonii. Firește că epoca contemporană a mai îmblânzit puțin aceste reguli, dar chiar și acum există o regulă nescrisă atunci când vine vorba de o accesorizare impecabilă. Un adevarat gentleman va purta de fiecare dată accesoriile de bază pentru o ținută elegantă. Butonii fiind cei mai frecvent purtați, oferind o distincție aparte.

Vrei să îi faci o surpriză bărbatului special din viața ta cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Cea mai bună alegere rămân butonii. Ideali pentru ținutele festive sau evenimentele speciale, o pereche de butoni va face diferența dintre o ținută potrivită și una memorabilă.

Iată care sunt modelele pe care ți le recomandăm!

În primul rând, ce sunt butonii?

Butonii reprezintă un accesoriu elegant, demn de un gentleman. Aceste bijuterii dețin de fapt rolul de a uni manșetele cămășii și au, în mare, o funcție decorativă.

O pereche de butoni spectaculoși, din materiale nobile sau decorați cu pietre prețioase, va fi ideală pentru apariții clasice, impecabile.

Atunci când alegi o pereche de butoni este important să ții cont de tipul de închidere. Astfel, butonii pot fi ficși, dintr-o singură piesă, cei cu închidere clasică tip glonț, butonii cu lanț, butonii ficși tip nit, butonii ficși cu bilă, butonii cu închidere dublă sau cu nod din mătase. Indiferent ce tip de butoni alegi, un lucru va fi cert…. persoana dragă ție va arăta impecabil de fiecare dată când îi va purta.

8 modele de butoni numai bune de făcut cadou

Am selectat pentru tine o gamă de butoni care să scoată în evidență prezența bărbatului special din viața ta, fie că este vorba despre fratele, iubitul sau tatăl tău. Iată ce îți recomandăm!

Butonii din argint împletiți au un design tubular, elegant cu un detaliu împletit. Această pereche reprezintă un accesoriu subtil, ideal pentru acele persoane care apreciază lucrurile fine.

Butoni din argint împletiți – DS37_6

 

Butonii din argint cu nod sunt un cadou perfect pentru o persoană care nu a purtat niciodată butoni în viața sa, datorită modelului clasic. Surprinde-l cu un astfel de accesoriu!

Butoni din argint cu nod – DS269

 

Ești în căutarea unor butoni ceva mai speciali, ușor de asortat? Îți recomandăm butonii din argint de mai jos. Se potrivesc de minune cu o cămașă cu manșetă franțuzească, dar pot foarte ușor să scoată din anonimat și o ținută casual.

Butoni din argint – DS293

Bărbatul din viața ta este un tip inventiv, care adoră ținutele cu un strop de creativitate? Atunci Butonii din argint tip agrafă de birou sunt exact ceea ce cauți! De asemenea pot fi un cadou perfect pentru acele persoane care lucrează în mediul corporate.

Butoni din argint – DS301

 

Un model puternic și impunător este cel al butonilor din argint de mai jos. Geometria acestor butoni cu siguranță va fi apreciată. Alături de cămașa potrivită, butonii geometrici vor complimenta întreaga ținută.

Butoni din argint – DS299

 

Nu știi ce să-i cumperi unui romantic incurabil? Evidențiază latura artistică a omului drag din viața ta cu butonii din argint decorați cu semilune.

Butoni din argint – DS284

 

Ținutele strălucitoare sunt atât pentru sexul feminin cât și pentru cel masculin. Bărbații care sunt mereu în ton cu moda și caută să adauge un strop de strălucire ținutei lor vor aprecia butonii din argint lucios.

Butoni din argint lucios – CS2175

 

Încheiem cu butonii din argint cu forme geometrice, ideali pentru tipul practic, care analizează cu strictețe alcătuirea oricărei ținute. Sunt echilibrul perfect dintre versatilitate și atitudine, așa că se vor preta la absolut orice combinații.

Butoni din argint cu forme geometrice – CS2174

 

Anul acesta dăruiește-i omului special din viața ta un cadou cu totul și cu totul inedit. Uită de parfumuri și cravate și alege butonii din argint marca Accent. Credem cu tărie în motto-ul nostru, „Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios!”, iar butonii nu ar putea exprima mai bine acest adevăr!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro