Bijuterii

Pentru Săgetători, cadouri cu… țintă!

By
on
26 noiembrie 2020

Săgetătorii sunt printre cei mai spirituali nativi ai zodiacului, în mare parte datorită faptului că sunt sărbătoriți sub acest semn de foc guvernat de Jupiter. Aceasta este, prin excelență, planeta mentalului elevat și aduce cu sine o mare deschidere spirituală. Unui Săgetător îi vom oferi deci un cadou pe măsură, și anume bijuterii cu pietrele-talisman ale zodiei!

Acvamarinul este o piatră ce sporește abilitatea de a învăța și de a memora, fiind ideală pentru înclinația naturală a Săgetătorilor către studiu și dezvoltare personală. Pentru cei mai spirituali, chakra principală a Acvamarinului este cea a gâtului, adică a purificării. Iată câteva piese cu Acvamarin care îi vor aduce nativului toate aceste beneficii:

Jupiter, planeta-rege, aduce în viața Săgetătorilor și regina pietrelor: Rubinul. Talisman al zodiei, este considerată încă din timpuri antice piatra regalității, aduce liniște purtătorului și îl ajută în aplanarea conflictelor. Pe langa calitățile sale intelectuale și deschiderea către ezoterism, Săgetătorul mai este cunoscut și pentru spiritul său autoritar și justițiar, dar și ca simbol al libertății depline. Rubinul îl va face fericit pe acest nativ însetat de cunoaștere și evoluție!

Turcoazul este piatra națională a Tibetului, unul dintre cele mai puternice centre spirituale de pe Pământ. Nu este așadar de mirare că această superbă gemă este unul dintre talismanele Săgetătorului, ființă spirituală profundă. Îi va aduce putere mare de concentrare pentru meditație, îl va ajuta la vindecarea și menținerea sănătății corpului fizic și îi va asigura protecție în călătoriile astrale.

La mulți ani cu bucurii tuturor Săgetătorilor ! Sunt printre cei mai profunzi nativi și merită pe deplin un cadou pe măsură. Pe luna viitoare !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro