Tendinte

Bijuteriile lucrate manual, la mare căutare în această vară – Partea III

By
on
28 august 2020

Așa cum ți-am promis, revenim luna aceasta cu încă o selecție de bijuterii lucrate manual, care să-ți aducă strălucire și bucurie în orice moment al zilei, atunci când le porți. Te invităm să descoperi în cele ce urmează design-uri care îți vor provoca imaginația și te vor face să-ți construiești deja în minte ținutele vestimentare pentru sfârșitul verii și începutul de toamnă ce se apropie cu pași repezi.

Inelul din argint cu agat verde nu este modelul clasic de inel la care te aștepți atunci când cauți o bijuterie din familia lui. Design-ul neconvențional are un succes fabulos, etalează o superbă piatră de agat verde pe montura din argint lucrată manual. Se potrivește la un outfit de ocazie, dar vei reuși cu siguranță să îl asortezi și cu o ținută de birou, dacă aceasta din urmă este una simplă și dorești să scoți în evidență piesa de bijuterie pe care tocmai ți-ai achiziționat-o.

Brățara din argint cu malahit are motive vegetale lucrate manual, iar piatra de malahit prezintă straturi sedimentare fine ce dau senzația că este într-o continuă dinamică. Malahitul este o piatră protectoare în business, așa că următoarea ta întâlnire de afaceri va avea un succes răsunător dacă te vei afișa cu această piesă. Unde mai pui că va fi cu siguranță subiect de conversație?

Un pandantiv cu camee este întotdeauna centrul atenției, mai ales dacă este așezat pe un decolteu bine ales sau peste încheietura cămășii albe. Pandantivul nostru din argint cu camee și cuarț rutilat se pretează unei ținute romantice sau chiar casual, în funcție de vestimentația aleasă. În orice caz, cameea te va face să visezi la vremuri în care eleganța era pe primul loc în ale feminității, iar cuarțul rutilat finisat caboșon îi conferă o notă sălbatică, astfel încât bijuteria în integralitatea ei devine o piesă a paradoxurilor și totuși abordabilă.

Colierul din argint împletit ne duce cu gândul la bijuteriile antice, atunci când fiecare ramură a piesei reprezenta câte un aspect al vieții purtătorului și simbolistica lucrurilor materiale era o parte importantă a vieții comunităților respective. Te va face să te simți ca un membru al regalității culturilor demult apuse și îți va conferi o notă de sobrietate misterioasă. Recomandăm ținute vestimentare colorate pentru a-l scoate în evidență.

Ne întristează că am ajuns la finalul acestei trilogii handmade, dar ne bucurăm că ți-am adus inspirație pentru următoarea achiziție Accent. Te invităm pe blogul nostru și la rubricile Evenimente și Bijuterii, de acolo vei afla ce pietre maritime recomandăm pentru a celebra sfârșitul verii, dar și despre despre piatra lunii Septembrie. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro