Evenimente

Comorile mării devin bijuterii cu Accent

By
on
31 august 2020

Toamna va sosi în curând, dar asta nu trebuie să însemne că vara ne părăsește complet până anul viitor. Gemele organice marine, cum ar fi abalone, scoica și coralul, sunt aici să ne amintească pe tot parcursul anului că bogățiile mărilor și ale oceanelor sunt printre cele mai de preț avuții ale naturii și că vara abia așteaptă să se întoarcă la noi.

Scoica abalone sau scoica Paua mai este numită și ″mother of pearl″ (din limba engleză: mama perlei) sau ″opalul mării″. ″Mother of pearl″ reprezintă interiorul alb al scoicii, iar ″opalul mării″ se referă la nuanțele sale exterioare similare cu ale opalului, atunci când este lustruită: verde aprins, violet intens sau albastru profund. De altfel, nuanța azurie a scoicii abalone este și culoarea Pantone 2020, Classic Blue. Încă din Antichitate, scoica Paua a fost foarte apreciată pentru eleganța sa și pentru faptul că ar fi aducătoare de belșug, fertilitate, noroc și bună dispoziție. Iată câteva piese de bijuterie care îți pot aduce astfel de beneficii:

De câte ori ai fost la mare și ai plecat cu o pungă plină cu scoici culese de pe mal? Suntem siguri că te-ai gândit cel puțin o dată să-ți creezi niște accesorii cu ajutorul lor. Acum nu mai trebuie să-ți ocupi timpul cu asta, căci specialiștii noștri bijutieri îți oferă o selecție de piese atent alese, care scot în evidență misticismul și finețea scoicii:

Coralul, talisman norocos ce își apără purtătorii de ghinion și orice tip de traumatism, are culoarea roșiatică, simbol al iubirii și pasiunii. Meticulozitatea necesară pentru prelucrarea coralului este printre cele mai de seamă din breaslă, însă frumusețea și eleganța conferite de o astfel de bijuterie merită din plin timpul și energia alocate de către maeștrii bijutieri.

Pietrele semiprețioase de origine maritimă au o frumusețe aparte, care le departajează față de restul nestematelor din familie, tocmai pentru că marea ne oferă uneori cele mai spectaculoase design-uri naturale. Te invităm să le descoperi pe toate în magazinul nostru online sau în cel fizic din centrul Bucureștiului. Vă așteptăm cu drag!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro