Bijuterii

Classic Blue pentru inele moderne! Descoperă modelele!

By
on
25 ianuarie 2020

De mai bine de 20 de ani, Institutul Pantone decretează nuanța anului. Reflectând atât tendințele cromatice ce se vor manifesta în modă, frumusețe, accesorii, bijuterii, artă, arhitectură sau decorațiuni interioare, dar reliefând la un nivel mult mai profund mersul societății, culoarea anului se vrea a fi caracteristica cea mai intimă a celor 12 luni pe care le guvernează.

În 2020, Pantone ne recomandă ca antidot la o lume ce e practic din ce în ce mai tulburătoare un ton clasic de albastru, care îndeamnă la reflecție, la calm și la liniște. Profund, sofisticat, saturat, Classic Blue e ca o porție de pace atât de necesară acum. „Un albastru fără limite, evocând vastul și infinitul cerului de seară, Classic Blue ne încurajează să privim dincolo de ceea ce este evident” : astfel descrie Pantone culoarea anului 2020, convingându-ne că a luat cea mai corectă decizie pentru lumea actuală.

Descoperiți mai jos cele mai frumoase vibrații ale Classic Blue în inele moderne! Amestecăm tradiționalul cu contemporanul într-unele dintre cele mai frumoase bijuterii. Iată propunerile noastre!

 

Elegant, Inelul din argint cu calcedonia evidențiază mai bine decât oricine farmecul pe care îl are Classic Blue. Ornamentată cu piatră finisată caboșon, bijuteria va sclipi pe degetele dvs, îndemnându-vă la pace și la armonie. Combinați cu un costum masculin în tonuri de alb pentru a reflecta profunzimea nuanței anului 2020 sau purtați alături de un deux pieces în accente asortate pentru un ansamblu desăvârșit.

Inel din argint cu calcedonia – DI3019

 

 

Vibrant și electrizant, Inelul din argint cu calsilica ne demonstrează că nuanțele de Classic Blue pot fi și îndrăznețe, atunci când sunt asociate în acest sens. Multicolor, inelul nostru este o adevărată declarație și vă veți distra cu siguranță în compania sa. Se pretează firilor creative închistate într-un dress code monoton la birou, dar și acelor outfituri jucăușe în care vă simțiți cel mai bine.

Inel din argint cu calsilica – DI2995

 

 

Sclipind întunecat ca cerul nopții, albastrul safirului natural de pe Inelul din argint cu safir și tanzanite e una dintre cele mai fidele manifestări ale farmecului exercitat de magnificul Classic Blue. Podoaba pe care v-o recomandăm este o bijuterie superbă, numai bună pentru o ocazie de petrecere. Reflecțiile calme ale albastrului clasic vă vor liniști emoțiile și vă vor oferi stabilitatea spirituală de care aveți atâta nevoie. Realizat din argint 925, ornamentat cu 24 de tanzanite naturale și cu un safir, inelul este una dintre piesele cele mai potrivite pentru a cinsti alegerea cromatică a Institutului Pantone.

Inel din argint cu safir și tanzanite naturale – DI3230

 

 

Vă propunem acum un alt inel statement, care va reliefa farmecul unei rochii de catifea, nobile și princiare, dar va aduce și distincție unui outfit format din blugi și un pulover simplu. Inelul din argint cu piatră de crisocola subliniază perfect profunzimea tonurilor de Classic Blue și va reprezenta acel accesoriu pe care îl veți iubi la nebunie. Piatra este finisată caboșon, traversată de ape sclipitoare în care vă veți pierde.

 

Inel din argint cu piatră de crisocola – DI2984

Inel din argint cu crisocola – CI4337

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne-am dori ca cineva de la Institutul Pantone să zărească Inelul din argint cu perlă barocă și smarald, deoarece suntem siguri că ne-ar aplauda alegerea. Combinând sclipirile sofisticate ale albastrului celest cu vibrația aurului galben și cu scânteia de bucurie a smaraldului, acest inel va reprezenta podoaba de care vă veți despărți cu greu în acest an. Combinați cu o rochie cu print și lăsați spiritul artistic al bijuteriei să vă inspire pe durata întregii zile.

Inel din argint cu perlă barocă și smarald – DI4343

 

 

Conform legendei, labradoritul s-a născut atunci când Flăcările Nordului (Aurora Boreală) au fost făcute prizoniere în rocă și eliberate apoi de un războinic eschimos, ce a mai prins doar o scânteie de lumină în piatră, dând astfel naștere acestui superb mineral. Subliniind astfel în mod ideal semnificațiile celeste ale Classic Blue, Inelul din argint cu labradorit trebuie neapărat adăugat colecției dvs de bijuterii în nuanțele anului. Lăsați să sclipească alături de o rochie pulover albă sau combinați cu pantaloni de stofă și cu un top avangardist pentru a permite acestei bijuterii pline de personalitate să se remarce așa cum merită.

Inel din argint cu labradorit – DI3012

 

 

Încheiem oda noastră adusă Classic Blue cu unul dintre cele mai frumoase inele care reflectă această culoare. Cu London Topaz Blue, inelul din argint placat cu aur roz de 14 karate reprezintă o bijuterie mustind de feminitate și de gingășie. Întrepătrunderea dintre albastrul clasic și tonurile diafane de roz este realizată desăvârșit pe această piesă, iar montura în formă de inimă va spori șansele de a aduce iubirea pură și binecuvântată în viața dvs. Acest inel este accesoriul de care nu vă veți mai despărți niciodată, oriunde ați merge!

Inel din argint cu london blue topaz – DI4112

 

Reflectând la nivel profund preocupările unei societăți care își caută pacea și adevăratele valori, Classic Blue este una dintre cele mai pline de sensibilitate și cele mai potente culori pe care Institutul Pantone ni le-a recomandat în ultimii ani. Descoperiți vibrațiile sale în cele mai frumoase inele pe care suntem mândri să vi le punem la picioare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro