Tendinte

Culoarea anului 2020 la bijuterii: 6 modele fabuloase de pandantive

By
on
26 ianuarie 2020

Institutul Pantone ne-a obișnuit de ani buni să stabilească la fiecare sfârșit de an nuanța ce va domina tendințele cromatice din anul viitor. Ceea ce diferențiază însă propunerea Pantone de afirmarea trendurilor din fashion este corelația stabilită cu mersul societății, cu influențele politice, artistice sau psihologice; cu alte cuvinte, culoarea anului nu este doar cea care va arăta bine pe haine sau pe accesorii, ci o reflectare a speranțelor și a modului de viață.

În 2020, alegerea Pantone este Classic Blue, sau albastrul tradițional, saturat, liniștitor și pașnic. Instaurând calmul și încrederea în sine, acest ton este perfect pentru vremurile tulburi pe care le traversăm, reprezentând o oază de armonie în mijlocul valurilor, o porție de echilibru pe timp de restriște. „O nuanță rezistentă și nemuritoare, Classic Blue este elegant în simplitatea sa”, spune Institutul Pantone, iar noi suntem complet de acord.

Sofisticat pe haine, dătător de calm în decorațiunile interioare, albastrul clasic strălucește însă pe accesorii. Descoperiți azi culoarea anului 2020 pe bijuterii: noi vă propunem cele mai frumoase pandantive, cu care să imprimați un strop din puterea statornică și din credința acestei culori remediu la tensiune, la stres și la agitație.

 

Liniștitor ca apele unei mări oglindind feeric cerul înserării, Pandantivul din argint cu abalone albastru este una dintre cele mai frumoase exprimări ale Classic Blue în regatul sclipitor al bijuteriilor. Piesa va acompania o ținută sofisticată cu eleganța caracteristică a nuanței anului 2020, pretându-se atât la o rochie de stofă făcută să lupte cu iarna, dar și la o combinație reconfortantă de blugi și un pulover moale. Pandantivul exprimă perfect îmbrățișarea maternă a acestei nuanțe de albastru pe care sufletul vrea să o resimtă în 2020.

Pandantiv din argint cu abalone albastru – DP1984

 

 

Începeți o zi tensionată atingând șiragurile de safire ale acestui pandantiv din argint superb și veți regăsi tăria de a înfrunta orice. Piesa cu model floral ar fi fost o achiziție must-have și dacă Pantone nu s-ar fi pronunțat în favoarea Classic Blue, iar astfel devine de neratat. Noi am regăsit-o pe undele imaginației alături de o rochie cu imprimeu romantic sau cu o creație victoriană cu guler înalt, totul în numele clasicului nemuritor. Pandantivul din argint este placat cu aur alb de 14 karate și ornamentat cu pietre de safir fațetate.

Pandantiv din argint cu safir – DP2742

 

 

Albastrul profund, celest al Lapis Lazuli reflectă culoarea divinității, a regalității și a onoarei, celebrând iubirea, înțelepciunea și adevărul. Sunt valori pe care vi le dorim și dvs în 2020, de aceea sperăm că veți regăsi tot ce vă doriți în strălucirea calmă a Pandantivului din argint cu lapis lazuli pe care vi-l propunem. Forma ovală e clasică și elegantă, iar montura diafană reflectă feminitate. Pandantivul va sta alături de rochiile dvs preferate, dar și de combinațiile sport și casual.

Pandantiv din argint cu lapis lazuli – DP1766

 

 

Despre crisocol se spune că protejează casa și că vindecă toate problemele de sănătate feminine, în special pe cele legate de fertilitate și de activitatea hormonală. Aduceți vibrațiile pozitive ale albastrului clasic în viața dvs cu Pandantivul din argint ornamentat cu piatră de crisocola. Cu un design masiv care îi conferă valoare de piesă statement, această bijuterie se potrivește acelor outfituri cosmopolite, sofisticate, formate din elemente aparente opuse: o fustă midi și un pulover oversized, o cămașă de mătase și mom jeans.

Pandantiv din argint cu crisocola – DP1479

 

 

Una dintre cele mai fanteziste interpretări ale Classic Blue vine însă prin pandantivul din argint cu calsilica. Lucrată manual, această piesă este o adevărată operă de artă, una care va veni ca turnată femeilor care adoră să se joace cu look-urile lor și să facă din orice apariție o adevărată declarație de stil. Pandantivul va ornamenta cu grație un pulover de lână elegant, dar se va preta și la o rochie fină de mătase sau chiar la un costum masculin, sclipind cu rafinamentul de care dă dovadă piatra anului 2020.

Pandantiv din argint cu calsilica – DP289

 

Ce spuneți despre un pandantiv în formă de floare, care să sclipească îmbietor în nuanțele atât de liniștitoare ale Classic Blue? Noi suntem de părere că este exact bijuteria de care aveți nevoie în momentele delicate ale vieții. Pandantivul nostru este conceput din argint și ornamentat tot cu abalone albastru, sclipind încurajator, pregătit să vă ofere din tăria sa. Purtați-l aproape de piele și de suflet, fie cu ansamblurile office, fie cu ținutele de week-end, și veți înțelege curând tot ce a dorit să transpună Institutul Pantone prin alegerea sa din 2020.

Pandantiv din argint cu abalone albastru – DP2596

 

La Accent Bijuterii, salutăm cu toată căldura alegerea cromatică a Institutului Pantone. Vă dorim un an liniștit, unul în care să reflectați profund, să vă umpleți sufletul de calm și de armonie și să emanați prin toți porii stabilitatea profundă și eleganța tonurilor de Classic Blue, așa cum este ea reflectată în cele mai frumoase pandantive.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro