Tendinte

6 modele de cercei pe care trebuie să-i ai în anul 2020

By
on
27 ianuarie 2020

2020 tocmai a început, infuzat de influențe fresh, de speranța pentru un an mai bun, de entuziasmul de a încerca toate trendurile și tendințele. Spre deosebire de alți ani, când bijuteriile sclipeau pline de îndrăzneală și când podiumurile de modă erau încărcate până la refuz, abordarea din 2020 este una mult mai responsabilă. Moda vrea să dovedească faptul că poate fi sustenabilă și aduce în centrul atenției materiale naturale, tendințe ușor de purtat și bijuterii pline de sensibilitate: parcă demult nu ne-am mai îndrăgostit atât de tare!

Azi vă vom vorbi despre cerceii care sunt cei mai dragi lui 2020! Descoperiți trendurile momentului, de la culorile aprinse la domnia Classic Blue, de la imboldul spre naturalețe la sporadicele urme de îndrăzneală! Acesta este tabloul pe care abia așteptăm să vi-l pictăm și primele sale tușe!

Classic Blue
Institutul Pantone a stabilit că nuanța anului 2020 va fi albastrul clasic și noi îmbrățișăm cu toată inima alegerea sa. În ultimii ani, înclinația virează spre nuanțe naturale (2019 ne-a dăruit Living Coral, mustind de preocuparea pentru supraviețuirea barierelor de corali), ce reflectă mersul societății, iar Classic Blue se potrivește perfect în peisaj. Nuanța este calmă și liniștitoare și abundă în armonie și în echilibru, instalând un sentiment de pace și de căldură în sufletul tremurând din cauza presiunilor unei societăți tot mai complicate.
Care este perechea magică de cercei ce vă poate liniști în chip aproape mistic? Cerceii din argint ornamentați cu pietre superbe de abalone albastru reprezintă principala noastră recomandare! Scânteind pline de o energie calmă, aceste podoabe vă vor oferi tărie și vă vor îndemna la reflecție, putând alina puseurile de tristețe sau tempera impulsurile nervoase. Combinați acum cu o fustă midi și un pulover moale, iar mai târziu, când se va face cald, cu o rochie cu print romantic. Veți arăta ca în povești!

Cercei din argint cu abalone albastru – DC1919

 

Creole
Creolele au dominat și în tendințele lui 2019, așa că, la prima vedere, această tendință pare să nu aducă nimic nou la masă. În realitate, evoluția este palpabilă, creolele devenind mai mari și mai sclipitoare, unele dintre puținele bijuterii care nu mizează pe delicatețe în acest an.
Cerceii din argint cu tanzanit, placați cu rutheniu, sunt un exemplu perfect de ce se va purta în anul care tocmai a început. Permiteți-le să vă acompanieze în călătoria dvs printr-un 2020 peste măsură de fericit, dansându-vă la urechi în compania rochiilor lungi și florale, dar și a costumelor masculine sobre și profesionale.

Cercei din argint cu tanzanit – DC2438

 

Culoare
O altă influență vibrantă din 2020 este alegerea bijuteriilor pline de culoare! Ne dorim să infuzăm anului vitalitate și optimism prin intermediul a ceea ce purtăm la urechi, la încheietură, la gât, iar cerceii sunt practic definitorii pentru această categorie.
Recomandarea care își va pune pecetea pe sufletul dvs sunt Cerceii din argint cu turmaline multicolore. Veseli și exuberanți, sunt placați cu aur alb de 14 karate și afișează o formă jucăușă de inimă. Mixați cu o cămașă colorată și blugi comozi, într-un week-end în care vă veți simți în al nouălea cer!

Cercei din argint cu turmaline multicolore – DC2350

 

Perle
Un alt moto al ultimelor sezoane, perlele își continuă ascensiunea și în 2020. Va fi un an al influențelor naturale, al materialelor sustenabile, al responsabilității, în care suntem încurajați să gândim în comuniune cu natura, respectând mediul și protejându-l. În aceste condiții, o pereche de cercei noi cu perle va îmbogăți cutia cu bijuterii cu sensibilitatea și frumusețea lor mistică, dar nu uitați să iubiți și să repurtați și piesele cumpărate în anii anteriori: este mesajul pe care îl transmite cu drag moda acum.
Cerceii din argint cu perle de cultură, reflectă perfect dragostea pentru natură și dorința de joacă a lui 2020. Începeți decada cu suflet de copil, purtând o pereche de cercei plină de imaginație și o rochie albă ca zăpada: așa sună îndemnul nostru actual.

Cercei din argint cu perle de cultură – DC1612

 

Argint
Anul 2020 va presupune o resurgență a argintului! V-am spus și mai sus că moda se îmbracă într-un strop de umilință binevenită și că vrea să reînvețe să fie blândă cu mediul și plină de credință într-un viitor mai bun, la a cărui făurire să pună și ea umărul. În aceste condiții, piesele simple din argint de calitate, sclipind precum lumina romantică a lunii, sunt un trend imposibil de ignorat.
Dați o șansă Cerceilor din argint masiv 925 ‰ să vă facă viața și anul mai frumoase. În formă de flori, cu un design artistic cuceritor, acompaniază cu drag o cămașă bărbătească și o pereche de pantaloni cu talie înaltă, dar și o rochie zglobie de primăvară. Au cu adevărat puteri alese!

Cercei din argint flori – DC1699

 

Un singur cercel
Trendul de a purta cercei din diferite perechi, ce a dominat anii trecuți, nu a reușit să se strecoare decât reinterpretat în peisajul mult mai cuminte al tendințelor din 2020. Astfel, acum nu mai este la modă să suprapuneți cercei diferiți, dar sunteți încurajată să alegeți unul singur.
Dacă tot o faceți, mizați pe o bijuterie care are ce să spună! Cerceii din argint cu perlă și topaz bleu îmbină una dintre piesele caracteristice ale anului cu culoarea vibrantă la care poftim acum, așa că dețin tot ce le trebuie pentru a se remarca și în unic exemplar. Realizate din argint placat cu aur galben de 14 karate, ornamentate cu superbele perle de cultură și cu topazul bleu fațetat, aceste bijuterii nu se supără nici măcar atunci când lăsați una dintre ele acasă, atât sunt de generoase. Se vor integra perfect în peisajul tendințelor din 2020!

Cercei din argint cu perlă și topaz bleu – DC2442

 

Cerceii la modă din 2020 reflectă dragostea pentru natură, grija pentru un mediu pe care l-am chinuit mult prea multă vreme, dar și preocuparea pentru o modă sustenabilă și pentru responsabilitate în alegerile noastre. La Accent Bijuterii îmbrățișăm toate aceste influențe și vă îndemnăm să cumpărați cu inima deschisă, lăsându-vă îndrumată nu neapărat de trendurile de mai sus, ci de preferințele personale și de întreaga putere a intuiției.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro