Bijuterii

Cadouri ideale pentru iubitorii de argint masiv

on
21 decembrie 2021

În perioada sărbătorilor de iarnă, toată lumea se află în căutarea cadourilor ideale pentru cei dragi, care să le aducă zâmbetul pe buze și să li se potrivească. Dacă ești în pană de idei, nu-ți face griji, noi ne-am propus să îți venim în ajutor cu câteva recomandări.

Îți spunem un secret… toată lumea iubește argintul masiv, iar în universul bijuteriilor exista un cadou pentru fiecare în parte, indiferent de gusturi.

Există nenumărate motive pentru care bijuteriile din argint masiv sunt îndrăgite, dar poate cele mai importante sunt: strălucirea lor elegantă și calitatea ireproșabilă care face ca aceste piese să satisfacă până și cele mai exclusiviste gusturi.

Noi considerăm că bijuteriile din argint masiv transmit un mesaj al trăiniciei și al stabilității, al rezistenței în fața provocărilor, al fidelității și al loialității, calități care le transformă în cadouri ideale pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Așadar, dacă dorești să faci o surpriză frumoasă unei persoane iubite, care adoră argintul masiv (și nu numai), propunerile de mai jos pot reprezenta sursa atât de necesară de inspirație. Pregătește-te să umpli sacul Moșului!

 

Cercei

Cu o pereche de cercei, poți să cucerești orice femeie. Iată cadoul pe care și-l dorește iarna aceasta: o pereche de cercei versatili, ușor de asortat și prietenoși cu orice stil!

Pentru că ea îți înseninează ziua, în plină iarnă, adu-i primăvara mai aproape cu un buchet de flori nemuritor. Vorbim despre cerceii din argint masiv lucrați sub formă de flori. Romantici și delicați, se potrivesc de minune cu acele ținute elegante, dar feminine de Crăciun. Vor fi adorați!

Cercei din argint cu flori – CC7151

 

Pentru mamele de pretutindeni avem o pereche de cercei cu totul și cu totul specială. Dacă dorești să îi arăți mamei tale cât de mult o prețuiești pentru lecțiile de viață și eleganța și bunătatea de care dă dovadă, cerceii din argint lucios vor transmite mesajul în locul tău. Au un model vintage care o vor cuceri!

Cercei din argint lucios – DC4075

 

Inele

Inelul este un cadou minunat de fiecare dată! Pentru mame, bunici sau surori, selecția noastră este ideală. Nu-ți face griji, ai de unde să alegi inelul potrivit pentru femeia pe care o apreciezi!

Regăsește bucuria de a dărui optând pentru o piesă minunată pentru femeile cu un stil sofisticat. Inelul din argint cu puncte are suficientă atitudine pentru a impresiona și cele mai pretențioase firi și va fi cu siguranță cadoul ei de suflet în acest Crăciun.

Inel din argint cu puncte – CI8416

 

Modern, minimalist și subtil inelul din argint lucios de mai jos este gata să surprindă Crăciunul acesta. Va fi unul dintre cele mai iubite daruri, acea bijuterie plină de personalitate capabilă să atragă toate privirile.

Inel din argint lucios – RI867

 

Brățari

Știi că vrei să îi cumperi o brățară însă nu te-ai hotărât ce model să alegi? Noi îți recomandăm două stiluri perfecte pentru orice femeie!

Brățara din argint cu bile, are un model cu talismane care este extrem de căutat în ultima perioadă. Te asigurăm că dacă vei alege o brățară de acest tip, va rămâne fără cuvinte! Având elemente boeme, brățara cucerește prin creativitate și strălucire.

Brățară din argint bile – DB1440

 

Al doilea model este ceva mai subtil, dar la fel de încântător! Dacă ești în căutarea unei bijuterii mai delicate, potrivite femeii care preferă să cucerească prin discreție, tocmai ți-ai găsit aleasa: brățara fixă din argint lucios o va face fericită.

Brățară din argint lucios – DB1836

 

Pandantive

Pandantivul este un accesoriu pe care femeia știe să îl aprecieze! Te sfătuim să optezi pentru un pandantiv atunci când nu ești sigur ce cadouri să oferi, deoarece un pandantiv în plus nu strică niciodată în colecția unei domnișoare sau doamne.

Atunci când optezi pentru un simbol specific Crăciunului, cadoul tău este unul reușit. Pandantivul Stea din argint masiv 925 ‰ simbolizează credința și speranța, fiind în spiritul Crăciunului, iar lucrătura fină credem că va fi foarte apreciată!

Pandantiv din argint Stea – DP4570

 

Să îți dăruiești inima e mai ușor ca niciodată de Crăciun, atunci când barierele dispar, iar fricile se topesc. Fă-o atât la figurat, cât și la propriu, oferind pandantivul din argint în formă de inimă persoanei pe care o iubești cel mai tare pe lume. Nu te poți decide, căci sufletul tău e mare? Comandă mai multe! Pandantivul se poate deschide pentru a insera o amintire.

Pandantiv din argint Inimă – DP5668

 

Coliere

Strălucitor, versatil, modern: un colier e un cadou cu adevărat magic de Crăciun. Atunci când optezi pentru unul din argint masiv, nu mai e cazul să ai niciun dubiu, căci reușita e asigurată.

Colierul realizat din argint masiv 925 ‰, cu o lungime de 45 de cm, te va plasa sus pe lista de favoriți ai persoanei suficient de norocoase încât să primească un astfel de cadou. Bijuteria va transforma total ținutele de Crăciun sau de Revelion!

Colier din argint lucios – DS903

 

Femeile care apreciază argintul masiv merită cadouri pe măsură! Surprinde-ți persoana favorită cu una dintre recomandările prezentate mai sus sau explorează întreaga colecție a argintului masiv la noi pe site sau în magazin. La Accent te așteptăm cu cele mai inspirate cadouri de sărbători, pentru un Crăciun plin de bucurie și surprize. Te așteptăm în magazinul nostru pentru cele mai bune sfaturi!

Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, Piața Romană.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro