Bijuterii

Ce bijuterii alegem de Valentine’s Day

on
13 februarie 2022

Strălucire, subînțeles și emoție: acestea sunt caracteristicile după care ar trebui să te ghidezi atunci când alegi să-i oferi sufletului tău pereche o bijuterie de Valentine’s Day. Fii fără de griji, suntem aici să te ajutăm să alegi cel mai frumos cadou. Avem cele mai bune recomandări în rândurile de mai jos.

Cadouri pentru femeia practică

Preferă de fiecare dată darurile multifuncționale, pe care le poate adapta la mai multe ocazii sau situații. Are un stil clasic și elegant, dar știe când să renunțe la seriozitate ca să se distreze de minune. Iată cu ce o vei încânta!

Declară-i dragostea pe care i-o porți prin cerceii din aur alb cu diamante naturale. Simbolul infinitului subliniază faptul că dragostea ta pentru ea nu este trecătoare și că pentru tine, ea este aleasa inimii!

Cerceii sunt concepuți din aur alb de 18K și decorați cu 12 diamante rotund briliante.

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC727

 

Firile practice vor aprecia mereu potențialul unui set de bijuterii. Mereu impecabilă și radiantă fără efort!

Îți recomandăm setul din argint cu rubin care se remarcă și printr-un rafinament aparte. În plus, rubinul fiind piatra prețioasă a marilor iubiri, e un cadou ideal pentru Valentine’s Day. Setul este compus dintr-o pereche de cercei, un inel și un pandantiv cu lanț cadou, totul placat cu aur alb de 14 karate.

Set din argint cu rubin – DS955

 

Cadouri pentru femeia romantică

Sensibilă, empatică, feminină… pentru tine așa este EA! O femeie romantică va adora accesoriile colorate sau gingașe, care transmit emoție pură.

Inima ta îi aparține? Asigură-te că știe acest lucru oferindu-i colierul din aur alb cu diamante naturale. O inimă plină cu diamante este declarația supremă! Colierul realizat din aur alb de 18K este ornamentat cu 13 diamante naturale, rotund briliante și poate fi alegerea perfectă pentru Valentine’s Day.

Colier din aur alb cu diamante naturale – AP273

 

Anul acesta profită de culoarea anului, Very Peri și de nuanța iubirii, rozul pentru a-i oferi un cadou surprinzător! Plini de culoare și strălucitori, cerceii din argint cu tanzanit și rodolit o vor lăsa fără cuvinte. Delicați și fabuloși, cerceii îi vor completa stilul jucăuș și romantic.

Cercei din argint cu tanzanit și rodolit – DC3354

 

Cadouri pentru femeia extravagantă

Femeia pe care o iubești e mereu în centrul atenției și are o personalitate magnetică? Cadoul de Valentine’s trebuie să fie pe măsură!

Cerceii lungi, plini de pietre sunt o alegere minunată! Optează pentru o pereche în nuanța anului, Very Peri, iar efortul va fi apreciat.

Cerceii din argint cu tanzanit, placați cu aur roz de 14 karate, au un design modern și plin de atitudine, vor fi exact pe gustul ei.

Cercei din argint cu tanzanit – DC1251

 

Dacă tot am amintit de culoarea anului, îți recomandăm și inelul din argint cu ametist. Placat cu aur roz de 14 karate și în formă de inimă, inelul este o dovadă incontestabilă de dragoste.

Inel din argint cu ametist – RI116

 

Piesele statement sunt adesea apreciate de firile impunătoare, iar inelul din argint cu tanzanit e tipul de accesoriu pe care i-l poți oferi. Designul geometric completat de strălucirea pietrelor de tanzanit fațetate, conturează o bijuterie inedită, atât pentru ocaziile speciale, cât și pentru viața de zi cu zi.

Inel din argint cu tanzanit – RI1718

 

Cadouri pentru femeia puternică și independentă

Reușește tot ceea ce își propune și ești de-a dreptul fascinat de caracterul ei puternic. Ai vrea să o surprinzi însă nu ai găsit încă cadoul perfect? Iată recomandările noastre.

Cu o lucrătură fină și modernă, inelul din argint cu tanzanit este imposibil de refuzat! Placat cu aur alb de 14 karate se face ușor remarcat în orice situație. În plus, se potrivește de minune ca accent în ținutele business și smart casual!

Inel din argint cu tanzanit – DI9161

 

Știi că merită tot ce e mai bun, așa că optează pentru pietre prețioase dacă vrei să o răsfeți. Safirul, cu eleganța și subtilitatea sa, e cea mai bună alegere. Placată cu aur alb de 14 karate, brățara din argint cu safir are o lungime reglabilă care se va potrivi de minune cu orice încheietură. Poate deveni cu ușurință accesoriul ei preferat!

Brățară din argint cu safir – DB1565

 

Mai este puțin până de Valentines Day și chiar dacă ai emoții suntem siguri că vei reuși să îi topești inima cu o bijuterie în dar! Te așteptăm în magazinul Accent pentru a descoperi bijuteria perfectă pentru jumătatea ta!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro