Evenimente

Ce pietre oferim Racilor, de ziua lor ?

By
on
26 iunie 2020

Al patrulea semn zodiacal, Racul este un semn de apă. Este un nativ hipersensibil, extrem de loial și protector. Adesea, unul dintre obiectivele sale de viață este să aibă o viață de familie stabilă și echilibrată, care trăiește în armonie. Hipersensibilitatea pe care Racul o cunoaște față de cei din jur este remarcabilă.

Așadar, este cea mai potrivită zodie pentru primirea unui cadou prețios și extrem de personal cum ar fi o bijuterie, însă este necesar să acorzi o atenție deosebită alegerii nestematelor, pentru că acestea îl pot urca pe culmile fericirii sau îl pot dezechilibra puternic. Ne-am gândit să-ți ușurăm misiunea, așa că hai să vedem împreună ce pietre i se potrivesc acestei zodii speciale!

La suprafață, Racul poate fi întristat de comportamentul oamenilor pe care îi frecventează. Susceptibilitatea lui poate fi, de asemenea, excesivă. De-a lungul vieții sale, nativul Rac va căuta să evite conflictele sau să le aplaneze rapid. Cuarțul roz va aduce astfel dragoste și pace profundă, pentru a rezolva conflictele și a instala o atmosferă ambientală în armonie perfectă. Racul poate fi, de asemenea, foarte încăpățânat și neplăcut atunci când lucrurile nu stau așa cum își dorește.

În domeniul muncii, nativii Racului înfloresc în special în structuri mici, unde pot construi legături puternice, chiar și de familie. Imaginativi, ei sunt talentați pentru creație, decorare, cercetare și sunt combativi și hotărâți. Dacă creativitatea lor este blocată, va fi ideală purtarea pietrei de ochi de tigru, care o va ajuta să înflorească, iar piatra de citrin pentru a o dezvolta. Racii trebuie să evolueze într-un mediu liniștitor, stabil, dar în același timp blând, personal și profesional. Sunt în același timp concentrați, conștiincioși și atenți. Citrinul este piatra care le va permite să-și cultive atenția exponențial.

Piatra de temelie a căminului și a familiei, Racul este de departe cel mai în căutarea stabilității în cadrul familiei. Datorită temperamentului său emoțional foarte puternic, nativul Rac va căuta un partener stabil, de încredere. Romantic și senzual, nativul Rac este foarte protector, dar și posesiv. Dacă Racul se simte nesigur, gelozia va predomina atunci în cuplu. Încă o dată, citrinul este cel care îl va liniști pe Rac.

Tot citrinul este piatra care va avea grijă și de sănătatea Racului. Nativul își vede principalele slăbiciuni în digestie și în piept. Citrinul va fi piatra ideală pentru stimularea sistemului digestiv. Racul trebuie să acorde atenție supărărilor, deoarece acestea vor avea un impact direct asupra sănătății sale. El va fi supus unei nervozități excesive și de aceea va fi foarte important să le controleze. Aceste anxietăți îl pot determina să piardă controlul în diferite situații cu care se confruntă.

Dacă îți este drag un nativ al acestei zodii, cu siguranță cuarțul, ochiul de tigru și citrinul vor fi un cadou de aniversare pe care nu îl va uita niciodată. Găsești piesele prezentate în acest articol și multe altele în magazinul nostru online sau în cel fizic. Până atunci, noi îi urăm La mulți ani cu bucurii! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro