Tendinte

Bijuteriile lucrate manual, la mare căutare în această vară

By
on
29 iunie 2020

2020 ne-a adus o mulțime de surprize, plăcute sau mai puțin plăcute… Iar faptul că cea mai neplăcută dintre ele a afectat toata planeta face ca lucrurile să se schimbe în majoritatea aspectelor vieții noastre mileniale. Ne-a făcut să prețuim mai mult lucruri obișnuite care au devenit libertăți limitate, să ne petrecem mai mult timp alături de cei dragi și să apreciem altfel lucrul manual și efortul unei munci meticuloase. Aceste efecte nu au ocolit, bineînțeles, nici industria producătorilor de bijuterii și astfel, noi prevedem că bijuteriile lucrate manual vor cunoaște un succes fără precedent, în următoarele câteva luni. Hai să vezi ce bijuterii handmade ți-am pregătit, pentru a fi mereu în pas cu tendințele!

Brățara Italia

Această bijuterie este una care poate foarte ușor constitui piesa centrală a unei colecții de succes. Este un model care se realizează prin batere și gravare, urmând o serie de pași simpli, dar meticuloși. Totul începe cu un desen, care spune povestea bijuteriei ce urmează să-ți încânte simțurile. Granulele de argint se topesc și devin planșa artistului, care modelează forma piesei cu diverse instrumente ce îi asigură suplețea specifică argintului. Apoi, elementele de decor, incrustațiile de pietre și diversele elemente aplicate sunt lipite cu argint topit și compun finalul poveștii. Brățara Italia ne duce pe plaiuri mediteraneene, acolo unde noaptea, stelele sunt focoase și pasionale, iar rodonitul le reprezintă feeric ca nicio altă piatră!

Inelul din argint cu turmaline

Ce reverii, ce lumi nemaiîntâlnite au creat această bijuterie? Design-ul inspirat din tărâmuri subacvatice demult dispărute conține turmaline ce ne fac să visăm la verdele intens al Mării noastre Negre dragi. Finețea elementelor din argint ondulat strălucitor aduce aminte de formele senzuale ale valurilor înspumate și completează acest peisaj marin care va atrage toate privirile asupra mâinii tale. Atunci când piesa a fost finisată și lustruită, am știut din prima clipă că și tu, ca și noi, te vei îndrăgosti de ea la prima vedere!

Pandantiv din argint cu piatra soarelui, coral și cuarț rutilat

Atunci când vorbim despre bijuterii handmade (din engleză: „făcut de mână”), numele spune tot! Dacă în breasla noastră, curentul electric este folosit pentru majoritatea bijuteriilor de serie, acesta nu are ce căuta într-un context de lucru manual. Astfel, această bijuterie și celelalte din Universul Handmade sunt opera îndemânării bijutierului, care folosește instrumente de lucru manual și alocă timpul și minuțiozitatea necesare realizării unei astfel de piese. De exemplu, știai că pentru 2m de lanț din argint lucrat manual, bijutierul alocă o săptămână, pe când la mașină, se pot produce și până la 5km de lanț? Această piesă nu conține lanț, însă multitudinea de elemente din argint subțire și varietatea de pietre aplicate te poate face să-ți imaginezi că nu reprezintă un proiect de scurtă durată, totul fiind lucrat manual. Piatra soarelui ca element central, însoțită de coral și cuarț conferă acestei bijuterii misticismul fluturelui pe care îl reprezintă.

Colecția Universul Handmade te așteaptă să o descoperi online și în magazinul nostru din București, iar noi promitem să revenim și luna viitoare cu cele mai frumoase povești ale bijuteriilor care i-au dat naștere! Până atunci, te invităm să beneficiezi de promoția Citrin din perioada 29.06 – 03.07. Pe data viitoare, cu Tendințele în bijuterii handmade!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro