Tendinte

Cercei în 2020: două tendințe clare, o sumedenie de opțiuni!

on
25 februarie 2020

În ceea ce privește cerceii, există două tendințe principale care apar pentru anul 2020: culoarea anului Pantone și combinația mai multor cercei pe ureche. Aflați mai multe despre aceste două direcții care dictează moda cerceilor în acest nou an!

Tendința #1: Classic Blue

Culoarea anului definită de Institutul de culori Pantone se numește „albastru clasic”. Acest ton de albastru atemporal și elegant, între cobalt și albastru regal, amintește de cerul serii. Ca în fiecare an, culoarea anului va avea o influență puternică în lumea designului și, prin urmare, și în piața de bijuterii. Bijuteriile care răspund cu DA! acestei provocări sunt printre cele mai deosebite din colecțiile Accent Bijuterii, datorită compozițiilor lor cu totul speciale.

În funcție de combinație și aspect, se potrivesc bine pentru diferite ocazii: radiați de eleganță la birou, visați la vacanță în culori oceanice, vizionați stelele cu prietenii noaptea sau petreceți de la amurg până la zori… indiferent de alegere, „Albastru clasic” reprezintă pace, liniște, refugiu, fiabilitate, stabilitate, claritate, precum și reziliență – toate lucrurile de care avem nevoie pentru noul deceniu. Vă propunem așadar câteva modele de cercei, dar și alte câteva piese pe care să le puteți asorta ușor cu aceștia:

Tendința #2: unde-s mulți, puterea crește!

Purtarea mai multor cercei pe ureche a devenit o mega-tendință. Potrivit unui sondaj online din 2018, 56% dintre femeile care poartă cercei au unul sau două piercing-uri, iar 44% au mai multe. Se estimează că raportul se va inversa curând și numărul femeilor care poartă doar unul sau doi cercei va deveni minoritar.

Aspectul odată șic, cu un cercel de lobul urechii, purtat de obicei ca pereche, este, evident, din ce în ce mai puțin la modă. În schimb, trei cercei în lobul urechii și doi în urechea superioară este o formulă deosebit de populară în zilele noastre. Marginile cartilaginoase ale urechii pot fi, de asemenea, presărate cu mici bijuterii. Fie constelația piercing-urilor sau orice altă combinație, în zilele noastre, urechea este considerată o operă de artă, iar combinațiile de cercei sunt mijloace importante de exprimare. Colecția de cercei din argint fără pietre vă stă la dispoziție atât în magazinul nostru online, cât și în cel fizic. Vizitați-ne!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro