Evenimente

De acest Mărțișor, găsiți cadou cel mai ușor!

By
on
25 februarie 2020

Cum așa? Vă spunem noi: ca în fiecare an, Colecția Mărțișor a fost reînnoită și v-a fost pregătită cu cele mai deosebite piese de bijuterie, astfel încât goana după cel mai frumos Mărțișor să devină o amintire neplăcută a anilor trecuți. Așadar, pregătiți șnururile: bijuteriile Accent se pregătesc să-și facă apariția!

Inelul din argint cu rubin este unul dintre modelele noastre preferate și va aduce cu siguranță un zâmbet larg pe buzele norocoasei purtătoare. Pandantivul din argint cu granat poate fi asortat ușor și va însoți rubinul ca un prieten de nădejde.

Brățara din argint cu safire multicolore etalează o eleganță desăvârșită și amintește  de culorile jucăușe ale vremii calde ce ne lipsește atât de mult în această perioadă a anului! Pandantivul din argint cu citrin va umple de lumină orice decolteu care îl va purta!

Cerceii din argint cu peridot și zirconia, piatră de sinteză, sunt o alegere fericită pentru a marca venirea mult-așteptată a primăverii, datorită design-ului floral delicat și culorii  proaspete. Brățara din argint cu diopsid chrome, sidef și perlă este un accesoriu-statement ce domină întreaga ținută.

Miniatura din argint – fluture este mai mult decât o bijuterie. Este un vestitor al primăverii, al timpului cald, al renașterii naturii! Ce Mărțișor poate fi mai potrivit decât acesta, sau un buchet de floricele prețioase și semiprețioase? Broșa din argint cu rubin, rodonit și smarald este placată cu aur alb și galben.

Bijuteriile Accent din Colecția Mărțișor abia își așteaptă noii proprietari, așa că grăbiți-vă să vă asigurați că dumneavoastră sau cineva drag va avea parte de această bucurie, de Mărțișor 2020!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro