Bijuterii

Pietrele Berbecului, printre cele mai spectaculoase din zodiac

By
on
25 februarie 2020

Folosite din cele mai vechi timpuri, pietrele prețioase și-au demonstrat proprietățile terapeutice și protectoare uimitoare. Cu toate acestea, alegerea unei pietre de protecție conform semnului zodiacal, fie pentru noi înșiși sau pentru cineva drag, nu este întotdeauna o misiune ușoară. Fiecare piatră conține virtuți sau proprietăți specifice unuia sau mai multor semne astrale, inclusiv berbecul. Haideți deci să descoperim împreună pietrele benefice acestor nativi pe care urmează să îi sărbătorim în curând.

 

Mai întâi, despre sănătate!

Acești nativi experimentează des migrene și suferă tulburări oftalmologice. Lapis lazuli este o piatră bună de protecție pentru aceste afecțiuni, labradoritul poate fi folosit pentru tulburările oculare, iar ochiul de tigru promovează vederea nocturnă. Și turcoazul este benefic pentru ochi, inclusiv pentru cataractă.

De asemenea, ei pot fi predispuși la probleme stomacale: minerale precum citrinul și sodalitul stimulează digestia și ameliorează tulburările gastrice și crampele intestinale. Ametistul îi favorizează aducându-le un somn odihnitor.

Câteva pietre pentru accentuarea calităților berbecului

Berbecul, primul semn al zodiacului, marchează începutul și inițiativa. Impulsivi prin natură, rapizi în decizii, nativii berbecului sunt și foarte generoși și creativi. Au, în general, o personalitate atât de puternică, încât există și zicale despre determinarea cu care fac lucrurile. Nu le place ambiguitatea, se comportă într-un mod dominator și sunt adesea convinși că au dreptate. Au o capacitate mare de muncă și sunt credincioși în dragoste, dar și geloși. Jaspul roșu, rubinul și cornalina vor sublinia trăsăturile pozitive ale berbecului: ca piatră de protecție pentru berbec, jaspul roșu crește tenacitatea și perseverența. Rubinul crește forța, puterea de voință și perseverența, iar cornalina întărește vitalitatea, sexualitatea și curajul.

Și berbecii sunt vulnerabili câteodată…

Deși nu le stă în fire să admită, nativii care marchează începutul primăverii și renașterea naturii au slăbiciunile lor, iar gemele următoare îi pot ajuta să le transforme în oportunități valoroase: piatră de protecție turcoaz pentru a consolida contactul cu ceilalți, piatră protectoare de ametist pentru a crește spiritualitatea, lapis lazuli pentru calmitate, iar cuarțul roz, pentru a-i spori nativului sensibilitatea și a-l face mai puțin neîncrezător.

Pietrele colorate sunt starurile anului 2020, așa că dacă urmează să vă sărbătoriți ziua de naștere sau pe a cuiva drag din zodia berbecului, piesele de mai sus sau alte modele Accent cu aceleași tipuri de mineral vor fi cadoul ideal!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro