Tendinte

Culorile anului în materie de bijuterii pentru sezonul cald: Marigold

on
27 iunie 2021

Culoare, căldură şi exotism: acestea sunt numai câteva dintre caracteristicile modei de primăvară-vară 2021. Ne dorim accesorii care să atragă atenția, colorate în nuanțe vibrante, care să reflecte frumuseţea acestui sezon, iar Marigold este alegerea perfectă.

Integrat de Institutul Pantone printre culorile la modă din acest sezon, Marigold reprezintă o combinație luminoasă de auriu, galben și portocaliu, numai bună să te binedispună. Amintește de zilele strălucitoare de vară și are o prezență caldă, tandră și binefăcătoare. Te vei îndrăgosti dintr-o singură privire!

Descoperă în rândurile de mai jos accesoriile marca Accent care îţi aduc vara mai aproape cu fiecare sclipire de Marigold!

Inelul din argint cu chihlimbar și rodolit aduce aminte de zilele toride de vară. E placat cu aur galben de 14 karate și cu rutheniu, combinaţia reuşind să evidenţieze căldura tonurilor de Marigold.

Inel din argint cu chihlimbar și rodolit – DI8631

 

Safirele multicolore sunt vedetele nuanţei Marigold! Suntem de părere că reflectă cel mai bine farmecul nuanţei alese de cei de la Institutul Pantone.

Surprinde cromatica magică a apusurilor de soare ce încheie o zi călduroasă de vară cu inelul din argint cu safire multicolore. Placat cu aur galben de 14 karate, reprezintă un accesoriu indispensabil în serile de vară.

Inel din argint cu safire multicolore – DI4509

 

Îți dorești un accesoriu jucăuș care să facă pereche cu ținutele tale vesele și colorate? Inelul din argint cu safire multicolore este alegerea perfectă. E placat cu aur alb de 14 karate, iar tonurile de Marigold se remarcă alături de nuanțe contrastante de verde, într-o armonie cromatică. În plus, design-ul de stea te duce cu gândul la vacanţele mult aşteptate la mare.

Inel din argint cu safire multicolore – DI4493

 

Brățara din argint cu safire multicolore este o piesă clasică şi nu trebuie să lipsească din ținutele tale de vară. E practic esența sezonului cald: emană bucurie, căldură și strălucire cât cuprinde. Placată cu aur alb de 14 karate, este una dintre cele mai versatile și ușor de accesorizat piese în tonuri de Marigold. E atât de ușor să te îndrăgostești de ea.

Brățară din argint cu safire multicolore – DB1512

 

Surprinde frumuseţea verii cu nuanţa caldă şi romantică a Marigold-ului!

Fii gata să cucerești în această vară: îmbracă o rochie cu imprimeu floral și accesorizeaz-o cu un inel din argint decorat cu safire multicolore și opal. Bijuteria este placată cu aur galben de 14 karate și are un design feminin plin de eleganță și de strălucire. Va fi favorita ta vara aceasta.

Inel din argint cu safire multicolore și opal – DI3688

 

Nu te teme să adopţi tonuri îndrăzneţe în apariţiile tale de zi cu zi. Perechea de cercei în tonuri de Marigold este cu adevărat surprinzătoare. Ne place mult contrastul dintre rutheniu și aur roz, deoarece conferă bijuteriei personalitate din plin. Cerceii din argint cu chihlimbar și turmaline multicolore îţi vor completa ţinutele fashion din această vară.

Cercei din argint cu chihlimbar și turmaline multicolore – DC5229

 

Preferi o accesorizare discretă, dar te-ai îndrăgostit de tonurile de Marigold? Avem noi compromisul perfect: cerceii din argint cu safire multicolore placați cu aur alb de 14 karate. Reprezintă un accesoriu spectaculos, colorat, jucăuş, dar totodată rafinat și elegant. Se poartă cu succes la birou, la o întâlnire romantică sau în vacanță. Simplu şi în trend!

Cercei din argint cu safire multicolore – DC3306

 

Dacă eşti îndrăgostită de această nuanţă și vrei să ai apariții predominante cu Marigold, noi îți recomandăm cerceii din argint cu safire multicolore. Pietrele sunt naturale, încărcate cu energii pozitive, fiind un motiv în plus să optezi pentru acest accesoriu. Cerceii au tot ce le trebuie pentru a deveni vedetele verii!

Cercei din argint cu safire multicolore – DC5146

 

Model geometric în culori vii: iată una dintre cele mai fascinante bijuterii în tonuri de Marigold. Inelul din argint cu safire multicolore are un design puternic ce se potrivește de minune ținutelor minimaliste sau elegante. E perfect pentru o ținută de tip cocktail și te va scoate cu iscusință din orice încurcătură stilistică.

Inel din argint cu safire multicolore – DI5842

 

Marigold ne duce cu gândul la căldura soarelui, la energii pozitive, la tot ce e mai optimist pe lumea asta. Însă, noi iubim această nuanță deoarece ne amintește de frumoasele crăițe, flori încântătoare menite să îți aducă zâmbetul pe buze.

Dacă și tu iubești aceste flori, inelul din argint cu safire credem că ți se va potrivi de minune. Având un model floral delicat, bijuteria va fi accentul ținutelor tale romantice.

Inel din argint cu safire multicolore – DI8330

 

Caldă, romantică și plină de optimism, culoarea Marigold e una dintre favoritele noastre pentru sezonul de primăvară-vară 2021. Descoperă la Accent bijuteriile în tonuri de Marigold cu care vei cuceri tendințele anotimpului cald. Și nu uita: „Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios!Accent Bijuterii

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro