Bijuterii

Originalitate și calitate. Bijuteria handmade o adevarată aventură

By
on
20 iunie 2021

În ultima perioadă, am observat că oamenii apreciază din ce în ce mai mult bijuteriile lucrate de mână, create cu dragoste și cu pasiune, în detrimentul accesoriilor produse în masă. Astăzi vrem să îți povestim mai multe despre bijuteria handmade, de ce le iubim și de ce sunt speciale!

O piesă handmade spune o poveste, este o aventură care ți se dezvăluie treptat, reține vibrații și energii care se desfășoară în straturi, e diferită de la o zi la alta. La Accent, mizăm pe originalitate și calitate atunci când creăm bijuteriile handmade și tocmai de aceea le și recomandăm cu atâta căldură. Te asigurăm că te vei îndrăgosti de farmecul lor aparte! Alege să te exprimi prin intermediul unor bijuterii unice și hai să vezi ce ți-am pregătit!

O alegere minunată pentru sezonul cald, brățara din argint cu rășină are un aspect ce te duce cu gândul la tărâmuri orientale, exotice. E o bijuterie impresionantă, handmade, care îți va evidenția fiecare apariție. Se va potrivi de minune în această vară, cu orice piesă vestimentară.

Brățară din argint cu rășină – DB1399

 

Dacă iubești nuanțele mării și ești adepta stilului boho, noi îți recomandăm perechea de cercei cu rășină. Îi poți purta alături de brățara de mai sus sau ca unic accesoriu în ținută fiindcă se descurcă de minune în ambele ipostaze. Suntem de părere că un astfel de model nu va trece neobservat!

Cercei din argint cu rășină – DC4092

 

Mizăm pe același stil vibrant și îți propunem acum o brățară plină de personalitate, „deschizătoare de conversații”. Lucrată manual, această brățară masivă, ornamentată cu hematit finisat caboșon are un model demn de firile îndrăznețe. Este un accesoriu plin de putere, cu împletituri atent lucrate.

Brățară din argint cu hematit – CB1610

 

Perfect pentru ținutele boeme și romantice, pandantivul din argint cu cornalină, ochi de tigru, cuarț și coral e o adevărată piesă de rezistență. Conceput sub formă de fluture, îți va oferi certitudinea că oriunde te afli vei fi în centrul atenției. Îl poți asocia atât combinațiilor vestimentare simple, dar și printurilor fanteziste.

Pandantiv din argint cu cornalină, ochi de tigru, coral, cuarț – DP4453

 

Atunci când vine vorba de bijuteriile handmade, imaginația nu are limite! Iubim foarte mult acest aspect, deoarece ne permite să creăm piese atemporale și să îmbinăm stiluri cât mai diferite.

Esti o fire rebelă, dar totuși nu te temi să fii grațioasă? Dacă vrei să porți un accesoriu care te reprezintă total, îți recomandăm cerceii din argint cu ametist și perle. Sunt la fel de complecși ca tine, decorați cu pietre naturale, au acel ceva care te intrigă. Poartă-i cu cel mai mare drag, pentru că se potrivesc atât ținutelor de zi, cât și celor de seară.

Cercei din argint cu ametist și perle – DC5278

 

O bijuterie lucrată manual emană o energie aparte. Bijutierii își folosesc creativitatea pentru a da viață unor piese cu adevărat fanteziste. Pandantivul din argint cu druză de agat, agat verde, serafinit, acvamarin și smarald e o simfonie în verde care îți va aduce viață în orice ținută. În plus, nimeni…dar absolut nimeni, nu va mai avea o asemenea piesă ca tine!

Pandantiv din argint cu druză de agat, agat verde, serafinit, acvamarin și smarald – DP5204

 

Vrei să ieși din monotonia ținutelor de birou? Apelează la o piesă lucrată manual. Cine crede că bijuteria handmade nu poate fi delicată, nu a descoperit creațiile Accent. Îți recomandăm să optezi pentru pandantive în nuanțe calde. Realizat manual din argint, cu mookaite și citrin, pandantivul de mai jos emană eleganță, dar și atitudine din plin.

Pandantiv din argint cu mookaite și citrin – DP5192

 

Delicatețe și optimism: așa sună povestea pandantivului din argint cu citrin de mai jos. Ți-am spus că bijuteriile handmade au darul unic de a ne purta într-o altă lume și de a ne stimula creativitatea și fantezia? Este momentul să uiți de griji și să te bucuri de ce îți oferă viața. Acest pandantiv e ideal pentru firile care surprind lucrurile în esența lor.

Pandantiv din argint cu citrin – DP4851

 

Nu putea lipsi un inel statement din lista noastră. Un accesoriu sofisticat și totodată ușor de purtat, inelul din argint cu peridot are un design care iese imediat în evidență. Poartă-l în combinație cu piese vestimentare lejere și ești gata de vacanță.

Inel din argint cu peridot – DI7853

 

Inelul din argint cu piatră de cuarț e bijuteria ideală pentru persoanele care sunt pasionate de misticism! Realizat manual și împodobit cu o piatră de cuarț de stâncă, acest accesoriu emană vibrații unice, care te apropie de natură și de semnificația vieții.

Inel din argint cu piatră de cuarț – DI7782

 

Încheiem cu un inel din argint cu citrin care ne duce cu gândul la tradiții și obiceiuri străvechi. Realizat manual, acest accesoriu cu influențe vintage va fi accentul principal din ținuta ta. E plin de viață și are o atitudine vibrantă, așa că se va potrivi de minune în ținutele minimaliste, casual sau romantice.

Inel din argint cu citrin – DI9212

Bijuteria handmade este imprevizibilă, ea te poartă pe tărâmuri fermecate și te implinește în moduri în care nici nu te așteptai! Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, te așteptăm să pornești propria ta aventură cu bijuteria ta handmade preferată. Descoperă colecția Universul Handmade la Accent Bijuterii și bucură-te de frumusețea acestor piese!

Fidelitatea clienților noștri ne dovedește chiar și după 31 de ani, faptul că încă suntem prima lor alegere. Alege originalitatea și calitatea…. Alege să fii unică!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro