Bijuterii

Să vorbim despre perlă, piatra lunii iunie!

By
on
2 iunie 2021

O perlă este un obiect dur, strălucitor, produs în țesutul moale al unei moluște vii. La fel ca învelișul unei moluste, o perlă este compusă din carbonat de calciu sub formă cristalină minusculă, care s-a depus în straturi concentrice. Perla ideală este perfect rotundă și netedă, dar pot apărea multe alte forme, cunoscute sub numele de perle baroce. Cea mai bună calitate a perlelor naturale a fost foarte apreciată ca pietre prețioase și simboluri ale frumuseții timp de mai multe secole. Astfel, perla a devenit o metaforă pentru ceva rar, fin, admirabil și valoros.

Bijuteriile Accent prezintă o gamă largă de piese ce conțin perle, atât sferice cât și baroce:

Inelele cu perlă îți vor aduce întotdeauna un plus de eleganță, aflându-se mereu în câmpul vizual al celor care te vor admira!

Cerceii cu perlă vor fi cei care îți vor sublinia forma delicată a gâtului și vor atrage atenția asupra privirii tale, indiferent de contextul în care îi vei purta!

Un set de bijuterii cu perlă este campionul detașat al familiei sale de bijuterii ce poartă această piatră a eleganței absolute!

Perla este un simbol al perfecțiunii și incoruptibilității. Este un simbol al vieții lungi și al fertilității și, datorită strălucirii sale, este adesea considerată un simbol lunar. Luna iunie este ideală pentru purtarea perlei, mai ales date fiind originile sale marine!

Pentru a-ți achiziționa propriile bijuterii cu perlă preferate, te așteptăm în magazinul nostru online sau în cel fizic din București!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro