Tendinte

Ultimul strigăt al marilor podiumuri de fashion pentru vara 2021: tu cu ce tendință te identifici?

By
on
2 iunie 2021

Vara întârzie anul acesta, dar noi nu! Suntem mereu la curent cu ultimele recomandări ale criticilor de modă și mai ales, cu toate noutățile despre tonurile fashion ale sezonului. Nu am așteptat deci soarele canicular ca sa ne pregătim pentru vară, ci am studiat atent cele mai noi și puternice tendințe pentru perioada estivală. Iată ce am aflat!

Cerceii și brățările verii 2021 se pliază pe conceptul ″Go BIG or go home″. Și cum ultimul lucru pe care ni-l dorim în această perioadă este statul în casă, hai să explorăm câteva modele pe care să le purtăm vara aceasta, din categoria ″Go BIG″. Cercei și brățări cu pietre prețioase și semiprețioase, sau fără pietre: tu ce alegi?

Sumedenia de piese de bijuterie disponibile în colecțiile noastre sigur te va ajuta să îți găsești favoritele pe care le vei purta vara aceasta, indiferent de stilul ales sau ocazia pentru care îți accesorizezi ținuta! Te poți inspira atât pentru outfit-ul de birou, cât și pentru evenimente mai speciale, cum ar fi o nuntă sau un botez. Important este să te simți bine în pielea ta și să fii informată despre ultimele tendințe în materie de bijuterii ! Jumătate din misiune este îndeplinită de noi, așa că mingea e acum la tine !

Poți comanda bijuteriile Accent direct din magazinul online sau ne poți vizita în București, la magazinul nostru din Piața Amzei. Pe curând !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro