Evenimente

Talismanele Gemenilor, puternice și eterne!

on
28 mai 2021

Nativii Gemeni sunt printre cele mai complexe personalități ale zodiacului, reprezentând un semn dual, intelectual, comunicativ, diplomat, însă extrem de frivol și instabil din punct de vedere emoțional. Pietrele care le aduc noroc și le înalță vibrația sunt talismane puternice și nu e de mirare că cei mai mulți dintre sărbătoriții acestei luni au un succes invidiat de către nativii altor zodii, mai puțin ambițioși.

Descoperim în primă fază Jaspul, o gemă absolut deosebită prin unicitatea fiecărei piese! Jaspul este Protectorul Suprem, aduce stabilitate, siguranță și vindecare, fiind folosită încă din timpuri străvechi de către regalitate, cler și alte personaje din lumea spirituală, drept talisman sau sigiliu.

Smaraldul este si piatra celor născuți în luna mai, așa că pentru nativii Gemeni de la începutul perioadei lor zodiacale, este cadoul perfect! Talisman consacrat al mai multor zodii puternice, se crede că este una dintre cele 4 pietre prețioase oferite de către Dumnezeu Regelui Solomon pentru a-i oferi puteri depline în orice întreprindea.

Supranumit Piatra Absolută, agatul oferă protecție față de toate relele și elimină anxietatea, stresul, suferința și sentimentul de singurătate, transformând toate aceste tipuri de energie negativă în vibrație pozitivă.

Acvamarinul are o legătură foarte puternică cu chakra gâtului și este considerat o piatră protectoare a celor care călătoresc pe mare. Încă din timpuri străvechi, se spune că această piatră poate ajuta o femeie să se căsătorească cu un bărbat bogat!

Dragi Gemeni, luna aceasta este doar a voastră! Vă urăm să vă bucurați de ea așa cum se cuvine și să vă alegeți cele mai potrivite talismane norocoase! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro