Tendinte

Cum poți purta pandantivele din argint masiv sezonul acesta

on
21 noiembrie 2021

Pandantivul este un accesoriu care reușește să ofere o notă de unicitate și de prospețime fiecărui outfit. Indiferent de mărimea acestuia, pandantivul poate fi purtat atât ca unic accesoriu, cât şi împreună cu alte pandantive de diferite dimensiuni.

Ca să ai întotdeauna ţinute fresh, noi îţi recomandăm să jonglezi cu pandantivele tale preferate. Ele au puterea de a transforma oricând o ţinută basic într-una surprinzătoare.

După ce am parcurs tendințele din această toamnă în materie de accesorii, fie că vorbim de inelele din argint masiv, fie de cerceii din argint masiv, astăzi îți vom prezenta câteva modele de pandantive din argint masiv din noua colecție Accent, care suntem siguri că te vor inspira să obții niște apariții minunate. Citește mai departe pentru a afla cum îți poți îmbunătăți ținutele cu ajutorul pandantivelor!

Asociază cu cămăși!

Cămășile, fie ele oversized, slim fit, cu decolteu în V sau nu, sunt alegerea perfectă pentru o apariție casual, chic sau chiar boemă. Secretul constă în modelul pandantivului pe care îl alegi.

Alege o bijuterie cu influențe boho, așa cum este pandantivul din argint candelabru. Are un look boem și totodată ferm care îl face potrivit alături de o cămașă elegantă din mătase, pentru o ținută chic sau smart casual.

Pandantiv din argint candelabru – DP5397

 

Ai o cămașă oversized și vrei să îi adaugi accesorii atipice sau jucăușe? Pandantivul din argint elefant poate fi alegerea potrivită. Detaliile și mărimea bijuteriei ies ușor în evidență și completează cămașa într-un mod stilat.

Pandantiv din argint Elefant – DP5711

 

Îți plac poveștile? Pentru tine un accesoriu nu este suficient să fie frumos, e musai să aibă și însemnătate? Atunci recomandarea noastră este pandantivul din argint Dorje, AUM, în formă de lotus. Cu ce să începem? Floarea simbolizează transformarea, drumul spre lumină, în timp ce Dorjele sunt un element tibetan care dăruiesc protecție și fericire, potențând mintea interioară. Nu în ultimul rând, simbolul OM (AUM) Îl întruchipează pe Dumnezeu, divinitatea creatoare din toate culturile, sufletul universal.

Pandantiv din argint Dorje, AUM, Lotus – DP5615

 

Combină cu pulovere!

Puloverul este un articol nelipsit din garderoba oricărei femei, mai ales în sezonul rece. Îți recomandăm să dai viață puloverelor tale cu un pandantiv din argint masiv!

Un pulover moale într-o nuanță nude sau intensă va căpăta un cu totul și cu totul alt sens, alături de pandantivul din argint Copacul vieții. Simbolizând nu numai apropierea de natură, dar și înțelepciunea și longevitatea, acest pandantiv va deveni favoritul tău.

Pandantiv din argint Pomul Vieții – DP5738

 

Una dintre cele mai elegante modalități de a pune în evidență un pulover oversized este alături de un colier masiv sau … alături de pandantivul din argint cu model floare. Romantismul motivului se întrepătrunde cu designul impunător. Îți recomandăm un pulover cu turtle neck sau chiar o maletă.

Pandantiv din argint floare – DP5635

 

Puloverele cu model grafic pot fi combinate cu pandantivul din argint cutiuță. Cu detalii geometrice, bijuteria va da un aer de mister unei asocieri vestimentare simple, accentuându-ți convingerea că fiecare zi pe Pământ e o aventură.

Pandantiv din argint cutiuță – DP4545

 

Poartă cu un sacou oversized!

Atunci când accesorizăm o ținută care conține un sacou oversized este foarte ușor să dăm greș. Prea multe accesorii pot încărca vizual și chiar incomoda, iar prea puțină accesorizare poate trimite ținuta într-un anonimat.

Din fericire, pandantivele din argint masiv, dacă sunt alese cu grijă pot da viață acestor sacouri oversized.

Pandantivul din argint păun va deveni preferatul femeilor care adoră stilul strălucitor și eclectic. Îți recomandăm să porți acest pandantiv cu un sacou într-o singură culoare, pentru un efect surprinzător.

Pandantiv din argint păun – DP5765

 

Ai un sacou într-o culoare intensă și vrei să îl asociezi unei rochii? Fă trecerea cu ajutorul pandantivului din argint flori. Cu două fețe, bijuteria are un design care nu poate rămâne neremarcat, cucerind prin finețea detaliilor. Echilibrul perfect dintre liniile masculine ale sacoului și feminitatea rochiei.

Pandantiv din argint flori – DP3013

 

Accesorizează o rochie!

Firește că nu am fi putut uita tocmai de combinația dintre o rochie și un lănțișor cu pandantiv. Alege ori rochii simple, ori modele colorate sau cu print, dar cu un decolteu în V, altfel riști ca pandantivul să se piardă în pattern-ul imprimeului.

Orice rochie, fie ea de stofă sau de catifea, se va potrivi de minune cu pandantivul din argint cu Fecioara Maria. Poți deschide bijuteria pentru a insera o amintire, ceea ce o face și mai specială. Îți va sta mereu aproape de suflet grație însemnătății sale.

Pandantiv din argint Fecioara Maria – DP5564

 

Obține protecția divină cu pandantivul din argint Îngeraș. Lucrat în cel mai mic detaliu, acest accesoriu nu are nevoie de niciun artificiu pentru a se remarca, semnificația sa vorbește de la sine. Va fi oaza ta de liniște în zilele dificile!

Pandantiv din argint Îngeraș – DP5784

 

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta și în acest sezon. Ține minte, argintul masiv nu se va demoda niciodată, el se reinventează, iar pandantivele sunt un mod excelent de a transforma orice ținută într-una memorabilă!

Te așteptăm cu o selecție cuprinzătoare de noi modele de pandantive, atât în magazinul nostru online, cât și în cel fizic, Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, Piața Romană.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro