Bijuterii

Poartă cu stil culorile toamnei: modele de cercei cu pietre naturale potrivite pentru orice femeie

on
14 noiembrie 2021

Dintre toate anotimpurile, toamna este, de departe, cel mai spectaculos colorat. Armonia cromatică e superb surprinsă în nuanțele frunzelor căzătoare, dar și în lumina blândă și caldă a soarelui și în albastrul liniștitor al zilelor senine.

Tonuri de cărămiziu, chihlimbar cald, roșu și ruginiu splendide, auriu plin de optimism sau verde împestrițat cu galben, maro și violet în frunzele căzătoare: la Accent Bijuterii ne-am lăsat inspirați de peisajul toamnei în modele de cercei cu pietre naturale, potrivite pentru orice femeie.

Dacă data trecută ți-am prezentat inele în nuanțele toamnei, descoperă în continuare cerceii momentului!

​Verde

Amintind de vară și făcând tranziția în peisajul bogat al toamnei, verdele sclipește în tonuri profunde, pline de mister. Poartă ca atare sau asociază cu nuanțe complementare în accesorii pline de personalitate.

Cerceii din argint cu jasp și rodolit sunt unii dintre preferații noștri! Ne place mult asocierea celor două nuanțe care se pun una pe cealaltă în valoare. Cu un design deosebit care sigur va atrage toate privirile, aceste bijuterii se potrivesc de minune cu rochiile cu mânecă lungă ale toamnei.

Cercei din argint cu jasp și rodolit – DC5787

 

​Galben

De la nuanțele de chihlimbar și muștar ale frunzelor la acel galben solar, deschis, al luminii de toamnă, nuanța veseliei și a optimismului este omniprezentă în peisajul anotimpului.

Cerceii din argint cu opal și diopsid chrome, placați cu aur alb și roz de 14 karate, îți vor reliefa feminitatea și imaginația în această toamnă. Lasă-i să se remarce alături de o cămașă cu print geometric și pantaloni de stofă: combinațiile acestea sunt cu siguranță magistrale.

Cercei din argint cu opal și diopsid chrome – DC5634

 

Dacă tot am discutat despre portocaliu, să îl invităm în galeria noastră! Cerceii din argint cu cornalină și perle redau farmecul toamnei prin culorile profunde asociate cu tonuri de o delicatețe aparte. Cu un design ce se evidențiază ușor, acești cercei se potrivesc de minune cu coafuri înalte care să îți pună chipul în valoare.

Cercei din argint cu cornalină și perle – DC5770

 

Nu putea lipsi superbul galben pal! Evocând blândețea razelor de soare și frunzele ce încep să își piardă coloritul proaspăt, această nuanță e atât de cuceritoare. Placați cu aur alb și galben de 14 karate, cerceii din argint cu prehnit și citrin sunt o odă adusă frumuseții sezonului ploios. Poartă cu un pulover alb și jeans, alături de un machiaj luminos care să accentueze feminitatea acestor accesorii.

Cercei din argint cu prehnit și citrin – DC5602

 

​Albastru

În sezonul toamnei, renunță la albastrul cu tonuri de turcoaz și accente de verde, amintind de mările exotice ale verii, și poartă nuanța clasică, profundă și saturată. Adevărul este că puține minuni ale lumii pot concura cu frumusețea unui cer senin de toamnă de după o perioadă ploioasă.

Cerceii din argint cu calsilica și perle vor fi magici în acest anotimp. Designul creativ este frumos pus în evidență de perlele diafane și de calsilica, o varietate de jasp cu luciu mat ce calmează, aducând în echilibru energiile minții și ale trupului și curățând aura. Aceste bijuterii vor fi sprijinul tău la o ședință tensionată sau atunci când trebuie să predai un proiect pe ultima sută de metri.

Cercei din argint cu calsilica și perle – DC5771

 

Preferi albastrul diafan al cerului la asfințit în noiembrie, când soarele se pregătește să se ducă la culcare? Cerceii din argint cu perle baroce, topaz și turmaline sunt gata să îți dăruiască liniștea acestei nuanțe serafice. Placați cu rutheniu și aur roz de 14 karate, cu accente florale atât de delicate, sunt cerceii potriviți pentru orice femeie, indiferent de stil și de gusturi, în această toamnă.

Cercei din argint cu perle baroce, topaz și turmaline – DC5635

 

La Accent Bijuterii, toamna se declină în cele mai frumoase culori! Descoperă cerceii în tonuri de toamnă în magazinul nostru online sau în cel fizic (Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, lângă Piața Romană). Cucerește sufletul sezonului cu un stil desăvârșit!

 

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro