Bijuterii

Îngrijirea bijuteriilor din aur roz

By
on
28 ianuarie 2019

Aurul roz este mai mult ca niciodată în topul tendințelor. Dacă purtați cercei, o verighetă, un inel, un colier sau un pandantiv din aur roz, iată câteva sfaturi de curățare pentru a vă îngriji bijuteriile așa cum au nevoie.

 

Purtare cotidiană

Pentru a evita contactul aurului cu substanțe nocive ca parfumul, loțiunile sau spray-ul de păr, vă recomandăm să puneți bijuteriile ca ultimă etapă înainte de a ieși din casă. Astfel, produsele cosmetice vor fi intrat deja în piele și nu vor exista reziduuri care să atace prețiosul metal. De asemenea, pentru a limita uzura bijuteriilor de aur roz, nu ezitați să le scoateți atunci când vă spălați mâinile, faceți curățenie sau sport. Dacă aveți o profesie cu lucru manual, vă sfătuim să scoateți bijuteriile din motive de igienă și siguranță.

 

 

Curățare

Curățarea aurului roz diferă de aurul alb sau bijuteriile clasice de aur galben. Așadar, veți avea nevoie de puțin săpun lichid și poate de o scobitoare. Nu folosiți detergentul clasic, pentru că acesta poate ataca suprafața bijuteriei. Scufundați bijuteriile timp de două minute în apă călduță cu săpun lichid și apoi așezați-le pe un prosop pentru a se usca. Frecați-le apoi cu degetele, iar dacă nu puteți accesa toate fațetele bijuteriei, folosiți o scobitoare înmuiată în apă cu săpun pentru a evita deteriorarea pieselor. Clătiți bijuteriile cu apă și ștergeți-le cu o cârpă moale.

 

Ceasurile din aur roz

Ceasurile din aur roz trebuie curățate cu o cârpă pe care ați umezit-o în prealabil cu apă și săpun. Pentru murdăria insistentă sau zone greu accesibile, puteți folosi o scobitoare ușor uzată la capete.

 

Bijuteriile placate cu aur roz

Dacă bijuteriile dumneavoastră nu sunt din aur pur, ci numai placate, puteți folosi aceeași metodă de curățare prezentată mai sus cu o cârpă moale și apă cu săpun. Cu toate acestea, nu utilizați scobitoarea,  care ar putea deteriora stratul subțire de aur roz.

 

În general, descurajăm folosirea produselor comerciale sau a celor domestice (Coca-Cola sau pastă de dinți) deoarece acestea corodează metalele fine și le pot mătui. Pentru o curățare profesională, specialiștii noștri vă invită în magazinul nostru din București!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro