Evenimente

Ce bijuterie să-i ofer de Ziua Îndrăgostiților?

By
on
28 ianuarie 2019

Se apropie cu pași repezi și este una dintre sărbătorile preferate ale femeilor. Și ce alt moment este mai bun decât Ziua Îndrăgostiților pentru a oferi o bijuterie femeii pe care o iubiți? Indiferent dacă este vorba despre un colier, o brățară, un inel sau cercei, aveți la dispoziție o mulțime de variante pentru a vă ridica la înălțimea așteptărilor ei!

Bijuteriile în formă de inimă – vedetele de Ziua Îndrăgostiților!

Cine spune Ziua Îndrăgostiților spune amor, iubire… deci vorbește din inimă! Și există o mulțime de bijuterii în formă de inimă care vă vor încânta jumătatea: pandantivele (argint cu inimioare decupate, cheia inimii sau inima simplă), inelul în formă de inimă, cerceii-inimioare (din argint fără pietre, cu sidef alb, cu coral sau cu chihlimbar) sau elegantele coliere (cu inimioare cu cheiță sau inimioare strălucitoare). Această formă simbolică poate fi declinată în mai multe metale sau pietre, așa că pentru a vă decide asupra cadoului, este necesar să vă gândiți la stilul persoanei iubite. Daca preferă bijuteriile minimaliste, atunci optați pentru o inimă discretă, simplă, fără prea multe detalii. Dacă preferă piesele prelucrate, flamboiante, nu ezitați să alegeți o bijuterie mai vizibilă, cu inserții de pietre sau modele mai masive, de exemplu. De asemenea, alegerea dumneavoastră poate ține cont de preferințele sale în materie de metale: nu poartă aur galben, alb sau argint? Aurul roz va fi varianta câștigătoare pentru această ocazie!

 

O bijuterie de efect pentru Ziua Îndrăgostiților: mizați pe pietrele prețioase!

Dacă doriți să dați lovitura cu această ocazie specială și să oferiți o bijuterie de neuitat, alegeți pietrele prețioase. Este timpul să vă interesați de semnificația pietrelor! De exemplu, smaraldul simbolizează protecția și speranța, ametistul aduce calm și claritate, iar rubinul este un semn al pasiunii.

În cele din urmă, diamantul simbolizează incontestabil puterea și frumusețea veșnică, dând în același timp fericire și energie cuplurilor: un duo câștigător pentru a sărbători iubirea. Dacă nu sunteți încă gata să oferiți piatra prețioasă sub forma unui inel (care ar putea fi interpretat ca inel de logodnă), oferiți un colier cu un set de pandantive cu diamant, va fi o surpriză de impact!

Surprindeți-o cu o bijuterie personalizată!

Dacă doriți să adăugați o notă de originalitate cadoului de Ziua Îndrăgostiților, luați în considerare gravura! Este modalitatea ideală de a personaliza bijuteria și de a vă arăta dragostea. O mică atenție de acest gen îi vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze si căldură în suflet, cu atât mai mult cu cât un astfel de gest rămâne pentru totdeauna!

În concluzie, este important să arătați persoanei iubite că ați alocat timpul necesar alegerii unei bijuterii pentru Ziua Îndrăgostiților care să-i placă și să fie potrivită gusturilor, stilului său și să simbolizeze povestea voastră frumoasă de dragoste.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro