Tendinte

Întoarcerea la natură, conexiunea cu marea, bijuterii cu dor de mare

By
on
27 iulie 2020

În ultima perioadă suntem foarte conectați la viața din online, stăm constant pe telefoane sau tablete navigând pe internet, concentrându-ne atenția destul de mult la aceste tehnologii. Viața parcă se trăiește la o altă intensitate. Totuși din când în când este recomandat să mai luăm o pauză de la toate aceste obiceiuri și să încercăm să ne reconectăm cu natura.

Lasă deoparte pentru o perioadă gadget-urile și încearcă să ai interacțiuni sincere și naturale cu persoanele dragi și cu natura din jurul tău. Aflându-ne în cel mai călduros anotimp, apa este cel mai potrivit element pentru a te relaxa și desfăta în această perioadă. Ne gândim la plajă, la briza mării și la atmosfera plăcută a serilor de vară. Te sfătuim să lași valurile să îți șteargă orice urmă de stres și orice gând negativ!

La Accent Bijuterii vrem să oferim momente prețioase, de aceea am creat bijuterii care ne duc cu gândul la mare și care emană relaxare și fericire. Conectează-te împreună cu noi la un paradis al sclipirilor și al jocurilor de culori, inspirat din natură!

 

Bijuterii cu dor de mare: 10 accesorii de purtat acum

Indiferent dacă vei reuși sau nu să ajungi la mare în acest sezon, fii fără grijă, bijuteriile noastre vor reuși să îți aline dorul și să te simți ca într-o vacanță. La Accent Bijuterii vei găsi cele mai frumoase accesorii ale verii, care să-ți amintească de relaxare, bucurie și natură!

 

Ne dorim să ne conectăm cu natura, dar mai ales cu marea. Ce poate fi mai reprezentativ decât o scoică? Inelul din argint cu scoică este acel inel cu care vei simți o conexiune profundă. Design-ul creativ îți va oferi un aer unic! Completează-ți ținutele cu broșa din argint cu diopsid chrome și turmaline multicolore în formă de căluți de mare. Placată cu aur alb și galben de 14 karate, va fi exact accentul de care au nevoie rochiile tale de vară.

Inel din argint cu scoică – CI9833

Broșă din argint cu diopsid chrome și turmaline multicolore – DP365

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brățara din argint cu coral roz este o piesă pe care o vei îndrăgi în totalitate! Coralul este sculptat manual în formă de flori, ceea ce îi conferă un farmec autentic. Suntem siguri că îți va oferi cea mai bună energie de care ai nevoie!

Brățară din argint cu coral roz – DB291

 

O bijuterie cu adevărat încântătoare ce te va introduce în paradisul mării este brățara cu ametist, topaz bleu și safir. Placată cu rutheniu și aur galben de 14 karate, această brățară înfățișează un crab ornat cu topaz bleu. Dacă marea este sufletul tău pereche, atunci cerceii din argint cu sugilit, în formă de căluți de mare vor fi o investiție potrivită. Purtând ceea ce îți place, te vei simți bine și vei avea o energie debordantă.

Brățară din argint cu ametist, topaz bleu și safir – DB905

Cercei din argint cu sugilit – DC1089

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă ești o fire mai poetică poți apela cu lejeritate la cerceii din argint de la Accent. Ornamentați cu sidef alb, supranumit și Mother of Pearl, cerceii sclipesc plini de dorul de mare.

Cercei din argint cu sidef – DC1590

 

Inelul din argint cu diopsid chrome și rubin înfățișează o vietate a lumii subacvatice, peștele spadă. Este un accesoriu ce nu poate lipsi din colecția iubitorilor universului acvatic.

Inel din argint cu diopsid chrome și rubin – DI4408

 

Pentru că vrem să te simți mai aproape de natură am creat pandantivul cu coral roșu și diopsid chrome. E placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate și conține o bucată generoasă de coral.

Pandantiv din argint cu coral roșu și diopsid chrome – DP139

 

Pășește într-o stare de visare, unde grijile nu există, iar briza mării este blândă și duioasă. Pandantivul din argint cu sidef îți va da impresia că te afli undeva la mare, alintată de razele lunii, plimbându-te pe plaja cu nisip fin. Iar ținutele diafane și romantice vor fi alegerea perfectă.

Pandantiv din argint cu sidef – DP2128

 

Încheiem cu o bijuterie inspirată din adâncurile mării. Dacă ai visat vreodată să explorezi oceanele, atunci pandantivul din argint cu piatra soarelui îți va da curaj să te aventurezi. Fiind lucrat manual, această piesă va fi comoara ta cea mai de pret. Afișează-te oriunde te simți bine cu acest pandantiv și te vei bucura de experiențe grozave.

Pandantiv din argint cu piatra soarelui – DP273

 

Bijuteriile vor fi întotdeauna un prilej de bucurie și relaxare. Inspirate din natură, cu dor de mare ele sunt capabile să te împlinească în moduri în care nu te-ai fi așteptat. Energiile și proprietățile lor îți pot oferi deconectarea de care ai nevoie.

Credem cu tărie că fiecare bijuterie are propriul ei suflet pereche. Dacă simți că am vorbit pe limba ta, atunci bijuteriile Accent sunt pentru tine!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro