Tendinte

Bijuteriile lucrate manual, la mare căutare în această vară – Partea II

By
on
28 iulie 2020

Dacă luna trecută ne-am delectat cu cele mai deosebite bijuterii handmade din categoriile Brățări, Inele și Pandantive, iată că a venit rândul altor piese să facă furori în această vară! Cu cât sunt mai complexe modelele, cu atât ne bucurăm mai mult să le realizăm și mai ales, să ți le prezentăm.

Broșa – pandantiv din argint cu coral roz este o piesă lucrată manual care te va cuceri! Coralul sculptat în formă de trandafiri îi conferă o delicatețe prețioasă și fii sigură că va fura toate privirile din jurul tău. Lucrătura fină din argint se întinde pe o lungime de numai 5,5 cm și o lățime maximă de 3,5 cm, astfel încât broșa în sine nu cântărește mai mult de 22 grame, cu tot cu buchetul său de trandafiri seducători. Te-a cucerit și pe tine?

Colierul din argint împletit este rezultatul măiestriei bijutierilor noștri pasionați. Argintul masiv 925 ‰ folosit se află în topul materialelor noastre favorite și astfel, putem spune că acesta este un colier din argint împletit cu dragoste. Versatilitatea sa este dată de simplitatea modelului în sine, el putând fi purtat atât la birou, cât și într-un context mai puțin formal. Totuși, stilul său neconvențional va atrage cu siguranță curiozități!

Spectaculoși Cercei din argint cu ametist, turcoaz și coral roșu ne plac atât de mult, încât ne va fi foarte greu să ne despărțim de ei. Dar pentru că tot ceea ce construim în materie de bijuterii îți este destinat ție, te invităm cu mult drag să descoperi aceste piese deosebite! Această pereche de cercei a fost lucrată cu multă grijă și pasiune pentru arta lucrului manual, rezultând un model unic. Combinația de culori dintre ametist, turcoaz și coral transformă acești cercei într-o pereche de exccepție.

Viața e prea scurtă ca să nu porți butoni! Butonii din argint lucrați manual îți pot întregi ținuta de birou sau pot reprezenta cadoul perfect pentru cineva drag din viața ta. Sunt realizați din argint masiv 925 ‰ și își etalează mândri împletitura delicată, iar persoana care îi va purta va avea cu siguranță un plus de încredere în sine, dar și certitudinea că poartă o piesă de bijuterie cu totul specială!

Te invităm pe blogul nostru și luna viitoare, pentru și mai multă inspirație cu bijuterii handmade uimitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro