Evenimente

Cu ce tip de bijuterii ne surprinde vara lui 2020?

By
on
29 iulie 2020

A trecut și luna iulie, iar noi suntem în continuare prezenți cu cele mai proaspete noutăți despre lumea bijuteriilor. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, iar altele sunt într-o continuă transformare! Anul acesta este unul cu totul ieșit din comun, iar acest lucru se propagă și în lumea modei, în mod natural. Noi ne ocupăm cu cea mai delicată ramură din fashion, iar ceea ce ți-am pregătit pentru cea de-a doua jumătate a verii te va surprinde… masiv!

Da, ai ghicit! Revenirea-eveniment a acestei veri sunt bijuteriile masive. Podiumurile consacrate nu au prevăzut acest monopol estival, însă pe noi nu ne-au luat prin surprindere! Îți prezentăm, ca de obicei, o variație importantă a colecțiilor noastre, în ton cu tot ceea ce evoluează în industria bijuteriilor.

Pandantivele sunt piesele care ies cel mai rapid în evidență, mai ales dacă sunt masive. Iată câteva modele create special pentru a face senzație!

Pandantiv din argint cu motive tribale : măsoară 15 x 7,30cm și va fi suficient pentru a acapara singur toate privirile!
Pandantiv din argint lucios este o piesă atemporală, potrivită pentru orice ținută, de la casual la elegant sau de ce nu, în combinația potrivită, chiar și la birou!

Brățările din argint masiv sunt cu siguranță vedetele categoriei. Iată cele mai deosebite design-uri:

Brățara din argint La Catrina – Día de los Muertos : are o semnificație aparte, iar dacă ești, ca și noi, o împătimită a culturilor bogate în tradiții, te vei bucura de aerul său istoric și design-ul deosebit! Pentru un stil mai clasic, poți opta pentru o Brățară din argint cu zale, care se potrivește de minune cu pandantivul lucios de mai sus.

Inelele-impunătoare din argint masiv sunt piesele indispensabile ale acestei veri. Acestea ies în evidență imediat, fără nici un efort. Așadar, Accent îți propune câteva modele care să îți sublinieze delicatețea:

Inelul din argint lucios este un model cu totul special, măsoară 8 x 7,50cm și nu va trece neobservat, în orice conjunctură te-ai afla! Te invităm să îi descoperi farmecul… masiv, dar te avertizăm: pregătește-te de o ploaie de curiozități, atunci când îl vei purta! Inelul din argint cu model abstract decupat te va pune în centrul atenției și vei avea parte de foarte multă admirație!

Bijuteriile masive revin destul de des în tendințe fiind foarte ușor de asortat. Vara aceasta este sezonul ideal pentru ele. Comandă-ți favoritele și nu mai aștepta ca următorul val de modă să te ia prin surprindere! Le găsești în magazinul nostru online sau în cel fizic din București. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro