Bijuterii

Accent Bijuterii – reparații și expertizare

By
on
2 august 2020

Ne întânlim aici, pe blog, o dată pe lună, iar tu afli despre cele mai noi colecții Accent sau te informezi asupra celor mai actuale tendințe în domeniul bijuteriilor. Dar ai aflat și că Accent Bijuterii oferă servicii complete și pentru evaluarea și îngrijirea prietenelor noastre prețioase și semiprețioase?

 

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Noi suntem de părere că bijuteriile în general joacă acest rol în viețile noastre, din câteva motive: ne bucură atunci când ne surprind printr-un cadou ales cu dragoste, ne încântă atunci când dorim să investim în propria imagine, ne ajută să ne exprimăm personalitatea sau starea de moment și, mai ales, știm cu siguranță că vor reprezenta una dintre cele mai longevive relații pe care le avem de-a lungul vieții. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesar să le îngrijim cu atenție, așa cum ne facem timp pentru cei mai dragi prieteni.

În câteva articole precedente am discutat despre cum putem avea grijă ca piesele din caseta de bijuterii să reziste cât mai mult timp și să nu își piardă farmecul strălucitor. Am aflat despre Curățarea pietrelor prețioase și semiprețioase, Cum îngrijești bijuteriile cu pietre semiprețioase: ghid complet și Îngrijirea și reparațiile bijuteriilor. Astăzi aprofundăm expertizarea și reparația bijuteriilor, așa cum echipa Accent propune aceste servicii de 30 de ani încoace.

 

Expertizarea bijuteriilor

Fie că ai o bijuterie Accent dintr-o colecție anterioară și nu îi mai cunoști valoarea, sau ai primit o bijuterie comercializată de către colegi de-ai noștri de breaslă, expertizarea bijuteriilor este una dintre activitățile noastre favorite și te vom asista cu drag și profesionalism!

Deținem certificările ˮCunoașterea și gradarea diamantelorˮ și ˮProfesioniști în Bijuteriiˮ  de la Institutul American de Gemologie – GIA si astfel, îți putem garanta o expertizare oficială și documentată. GIA a pus bazele Sistemului International de Gradare a Diamantelor și a setat standardele utilizate în întreaga lume de către profesioniștii în domeniu, iar certificările noastre ne permit să oferim servicii de expertizare de înaltă calitate atât clienților, cât și furnizorilor noștri, dar și altor comercianți din domeniu.

 

Reparația bijuteriilor

Dacă ai o bijuterie din argint, aur sau platină care a suferit un accident sau prezintă urme de uzură, chiar dacă face parte dintr-una din colecțiile Accent sau nu, noi nu facem rabat de la pasiunea noastră și o vom ajuta să-și recapete strălucirea și formele inițiale, ca atunci când era nouă. În atelierul nostru nu se întâmplă minuni, dar rezultatul finit surprinde întotdeauna, pentru că este ca și cum bijuteria în cauză nu a suferit vreodată vreo modificare. Tehnicile noastre nu țin așadar de miraculos, ci ne folosim de tehnici tradiționale binecunoscute, dar și cele mai moderne, cum ar fi reparația cu laser. Beneficiile acestei metode inovative sunt numeroase și importante, iată câteva dintre ele: rapiditatea superioară cu care este reparată o bijuterie cu laser este dată de tehnologia modernă a fasciculului luminos ce nu modifică temperatura bijuteriei și permite reparația sa fără a demonta pietrele în prealabil. Astfel, forma piesei se modifică foarte puțin pe durata procesului de reparație și este evitat orice posibil accident de manevră. Precizia cu care se poate lucra cu acest instrument este un alt factor ce asigură o mai bună calitate a produsului finit și îi conferă o rezistență sporită la viitoare vătămări sau uzuri. Finisarea este și ea mult mai facilă și realizarea sa la microscop asigură bijuteriei aspectul final impecabil.

 

Atât certificările noastre internaționale, cât și echipamentele extrem de performante pe care le folosim, dar și experiența noastră de 30 de ani în domeniu îți garantează că bijuteria ta, odată ajunsă la noi în stare degradată, va avea parte de cea mai bună îngrijire posibilă. Ba mai mult, îți putem asigura o reparație de excepție și pentru alte obiecte din crom, cobalt, oțel inoxidabil sau paladiu, dar și pentru ochelarii cu rame subțiri din titan.

 

Nimic nu ne stă în cale când vine vorba de reparații și te invităm să ne provoci cu cele mai complexe dintre ele! Te așteptăm în magazinul nostru din București pentru mai multe detalii!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE
1 Comentariu
  1. Răspunde

    Călinescu Maria

    23 august 2020

    Iubesc bijuteriile

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro