Tendinte

Bijuterii eterne care îți vor sta mereu alături

By
on
16 august 2020

Ce poate fi mai special decât o bijuterie care trece testul timpului? La Accent Bijuterii am căutat întotdeauna să creăm accesorii eterne pe care tu să le porți în orice fel, iar peste ani și ani aceastea să îți aducă aminte de momentele speciale din viața ta.

Cu ocazia aniversării noastre, ne-am gândit să îți prezentăm câteva dintre bijuteriile care ne-au consacrat și care de fiecare dată au fost apreciate de clienții noștri. Descoperă mai jos piesele pe care ți le recomandăm!

Bijuterii eterne în care merită să investești

La Accent Bijuterii, creăm cu dragoste de peste 30 de ani bijuterii unicat, în care se îmbină frumusețea, originalitatea și calitatea, iar azi îți prezentăm o selecție a pieselor care te vor însoți pentru totdeauna.

Brățări cu pietre semiprețioase în stil floral

Fiind lucrate manual și având o dantelărie elegantă în stil floral, aceste brățări au un farmec boem. Nu-ți fie teamă, ele vin în mai multe variante de pietre semiprețioase așa că se vor potrivi de minune cu orice alegi să porți.

Realizată din argint, brățara ornamentată cu piatră de rodocrozit îți va oferi un stil plin de noblețe și de culoare.

Datorită mărimii pietrei, brățara din argint cu sodalit de la Accent emană un aer extravagant care va dăinui în timp.

Fii voioasă și mereu tânără cu brățara din argint cu prehnit care emană doar energii pozitive.

Într-o altă nuanță de verde, elegantă și plină de feminitate, brățara din argint cu malahit îți va sta mereu aproape.

 

Cercei

Când vine vorba de cercei, cele mai apreciate modele sunt acelea în stil minimalist, dantelat sau inspirate din natură. Alege o bijuterie eternă ce va constitui mereu răspunsul tău preferat la dilemele de fashion.

Cerceii din argint cu ametist și peridot aduc culoare în orice ținută! Perechile de cercei care scot în evidență pietrele multicolore vor fi mereu un succes.

Stilul minimalist este întotdeauna căutat! La Accent Bijuterii vei găsi de fiecare dată cerceii cu motive liniare, precum cea cu cuarț verde.

Pentru iubitoarele de influențe retro, elegante și romantice stilul cerceilor din argint cu ametist li se va potrivi perfect.

În formă de căluți de mare decorați cu larimar albastru ca apele oceanelor, următorii cercei de la Accent Bijuterii sunt magici în anotimpul cald, dar asta nu trebuie să te limiteze! În magazinul nostru vei găsi și alte viețuitoare marine sau terestre transpuse în bijuterii eterne pe care să le îndrăgești.

Pietre mari de safir fațetate sunt un adevărat spectacol! Adoptând stilul minimalist cerceii din argint de la Accent Bijuterii sunt eleganți, plini de farmec și de personalitate.

 

Coliere

Foarte căutate și îndrăgite de clienții noștrii, colierele din argint masiv împletit sunt reprezentative pentru Accent, chiar și după 30 de ani.

Un colier din argint cu model împletit reprezintă accesoriul suprem pentru o ținută impecabilă.


Remarcabile și eterne, colierele masive de la Accent surprind prin design-ul avangardist. Colierul din argint cu nod este un exemplu potrivit, deși este împletit ceea ce îl transformă cu adevărat într-o piesă clasică este nodul. Atât vizual cât și metaforic nodul are un mister aparte ce se dorește a fi deslușit de tine!


 

Motive speciale

Biijuteriile cu motive speciale sau ieșite din comun sunt mereu prezente în gama noastră de produse. Dacă îți dorești să ieși în evidență prin unicitate și originalitate, accesoriile Accent sunt răspunsul!

O piesă impunătoare și extravagantă care niciodată nu va lipsi de la noi este setul din argint cu malahit și lapis lazuli lucrat manual. Păunul este un simbol al frumuseții, mândriei și al strălucirii elegante.

Încheiem galeria bijuteriilor eterne Accent cu cerceii din argint cu lapis lazuli care vor completa atât de natural setul de mai sus.

„Povestea noastră a început acum 30 de ani, din pasiunea pentru bijuterii. De atunci și până în prezent, am clădit ceea ce astăzi este Accent Bijuterii – locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. În prezent, fidelitatea clienților noștri dovedește faptul că după atâția ani, bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere.

Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent Bijuterii”

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro