Evenimente

Povestea Accent – Strălucim de 30 de ani!

By
on
23 august 2020

Se spune că bijuteriile au puterea de a crea cele mai frumoase amintiri și pentru fiecare dintre acestea există un moment prețios și un suflet pereche. Acesta este principiul după care noi, la Accent Bijuterii, ne-am ghidat de fiecare dată. Încă de acum 30 de ani, când primele noastre accesorii au apărut pe piață, într-un context cu totul diferit de cel de azi, ne-am asumat menirea de a crea momente speciale, bijuterie cu bijuterie.
Azi îți spunem povestea noastră, îți vorbim despre cum am evoluat și despre ceea ce ne determină să fim în continuare cei mai buni, animați de provocarea de a face cele mai frumoase bijuterii să sclipească pentru tine.

 

Povestea Accent Bijuterii a început acum 30 de ani, când internetul era departe de ceea ce știm azi. În anii ’90, a cumpăra însemna a vedea, a proba, a te îndrăgosti, iar online-ul era doar un vis al viitorului. Așa am creat primele legături cu clienții noștri, iar aceste prime contacte nu le vom uita niciodată.
Desigur, de la momentul apariției noaste pe piață, multe s-au schimbat. Am evoluat odată cu vremurile, iar azi suntem prezenți cu succes peste tot în online. Bijuteriile Accent strălucesc pe Facebook, Instagram sau Youtube, iar colaborarea cu tine, clientul nostru drag, e mai ușoară și mai plăcută ca niciodată.

 

În ceea ce privește parcursul Accent, ne amintim și acum de clipele de început, de parcă ar fi fost ieri. Prima noastră dragoste a fost argintul, dar pe parcurs am descoperit noi iubiri precum bijuteriile din aur cu diamante și alte pietre prețioase. Astăzi, de fiecare dată când lucrăm cu argint, ne amintim cu drag de începuturile Accent și încercăm să transmitem această emoție mai departe către clienții noștri, prin simplitatea elegantă a modelelor clasice marca Accent.

Ce ne-a motivat de fiecare dată când am întâmpinat dificultăți? Dorința de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce facem. Această pasiune, de a crea bijuterii care să aducă fericire și să creeze momente speciale, ne-a motivat de fiecare dată. De-a lungul timpului, sârguința și experiența ne-au făcut să fim din ce în ce mai buni. Tendința de a progresa de la an la an, va rămâne întotdeauna unul dintre principiile Accent.

Firește că nu aveam cum să uităm de clientul nostru drag! Suntem, până la urmă, un business local care a crescut prin propriile puteri și prin ajutorul clienților săi fideli. De la dragostea cu care ne-ai purtat creațiile, la feedback-ul tău mereu sincer, până la vizitele următoare în magazinul nostru, ne-ai fost mereu aproape, iar recunoștința noastră este eternă.

 

O realizare care ne face din ce în ce mai mândri este gama vastă a pieselor unicate Accent. În modele diverse și exclusive, îți punem la dispoziție bijuterii unicat, cu care vei ieși mereu în evidență. Fie că este vorba despre brățări masive, despre inele uimitoare sau coliere încărcate cu pietre semi-prețioase și prețioase, știi că alături de Accent te vei remarca de fiecare dată elegant, fără prea mult efort. O recunoaștere a muncii pe care o depunem zilnic cu drag și dedicare este fidelitatea clienților. Faptul că bijuteriile noastre încă sunt prima lor alegere chiar și după 30 de ani, ne bucură și ne motivează să creăm în continuare accesorii pline de rafinament.

Deși suntem tot mai prezenți în online, nu putem uita de magazinul nostru fizic. În tot acest timp, magazinul din Piața Romană ne-a devenit o a doua casă. Aici te-am cunoscut pe tine, clientul nostru, am expus cele mai iubite modele și am creat cele mai frumoase povești. Tot aici am crescut văzând cu ochii, ca într-o poveste.

Ce mai rămâne de adăugat? Că te așteptăm în curând cu câteva surprize memorabile, special pentru tine, clientul nostru drag. Urmărește canalele noastre de social media și nu uita să ne vizitezi și site-ul ca să fii prima persoană care află despre ce este vorba!

 

Accent Bijuterii a fost și va rămâne locul unde calitatea, frumusețea și originalitatea dau naștere unor bijuterii pline de rafinament. La aniversarea a 30 de ani de existență, ți-am pregătit colecții impresionante din argint masiv, handmade, cu pietre naturale prețioase sau semiprețioase pentru a-ți mulțumi că ne ești alături! Rămâi cu ochii pe noi în următoarea perioadă. Pregătim momente cu adevărat speciale!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE
1 Comentariu
  1. Răspunde

    Călinescu Maria

    23 august 2020

    Sunt interesată de bijuteriile ACCENT

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro