Tendinte

Jocul Florilor, ediția 2020 – partea I

By
on
30 aprilie 2020

Se spune că primăvara este anotimpul schimbărilor și iată, în acest an, cel mai vioi anotimp ne-a adus surprize de proporții! Prioritățile cotidiene s-au schimbat și implicit, apreciem mai profund lucrurile frumoase care ne înconjoară. Ca de obicei, contribuim bucuroși la acest aspect al vieții tale printr-o selecție jucăușă de motive florale, care iți vor aduce natura mai aproape. Să fie primăvară!

Cerceii sunt cea mai vizibilă bijuterie, aflându-se la nivelul privirii și putând fi asortați cel mai ușor.

Cerceii fără pietre cu motive florale au un design manual lucrat în detaliu, așa că lipsa nestematelor nu îi face mai puțin spectaculoși. Noi avem deja în minte câteva outfit-uri casual și romantice pe care le vor completa de minune, fără a eclipsa restul accesoriilor.

Prin contrast, cerceii cu pietre prețioase pot fi în sine piesa de rezistență a unei ținute. Safirul și rubinul nu ocolesc această colecție și chiar își alătură semiprețioase, pentru un joc de lumini elegant și discret.

Cerceii cu pietre semiprețioase în general, dar mai ales cei din Jocul Florilor, sunt printre cele mai festive modele. Nu uitați să vizitați și această categorie, chiar și în orice alt anotimp, atunci când căutați un cadou pentru cineva drag sau o nouă bijuterie pentru colecția personală! Motivele florale inspiră oricând, printr-o notă de vitalitate, prospețime și energie pozitivă.

Colierul este una dintre acele bijuterii care poate îndeplini cu ușurință rolul de bijuterie singulară, piesă-statement. Iar dacă este un model floral, va fi fără îndoială subiect de conversație și magnet de complimente.

Un Pandantiv poate „înflori” instantaneu o ținută simplă, de serviciu, care va fi cel mai probabil una dintre primele destinații permise în viitorul apropiat. Sau poți ieși cu iubitul la o plimbare romantică prin parc… nimic nu te oprește să arăți splendid, în orice context te-ai afla! Rămâne însă dilema: cu pietre sau fără?

Ne reîntâlnim luna viitoare, pentru cea de-a doua parte din Jocul Florilor, ediția 2020. Până atunci, magazinul nostru online este bucuros să vă primească 24/7! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro