Evenimente

Mai sunt doar câteva zile!

on
30 aprilie 2020

Multe dintre aspectele obișnuite ale vieții noastre s-au schimbat radical în ultimul timp. Însă mai sunt doar câteva zile până când vom putea să ne gândim serios la cum vom scoate la purtare garderoba de primăvară. Iar asta este un eveniment în sine anul acesta, așa că sărbătorim cu cele mai deosebite  bijuterii!

Sunt atât de plăcute momentele în care îți imaginezi cum vei potrivi cea mai nouă bijuterie cu rochița vaporoasă comandată pe timpul iernii!

Dacă tot abia aștepți să o porți, te invităm să-i alături un Colier din argint cu bile sau un Colier din argint cu turmaline multicolore. Poți alege între o mulțime de alte modele, cu pietre sau fără.

În funcție de stilul vestimentar și, bineînțeles, de starea ta de spirit, ai numeroase variante pentru a-ți compune următorul outfit.

Dacă stilul tău este însă unul casual, iar perechea de blugi și tricoul preferate așteaptă cuminți să își reia activitățile obișnuite de primăvară, atunci îți propunem brățările din argint fără pietre prețioase:

Brățara din argint cu bile se potrivește de minune cu colierul de mai sus, însă poate fi purtată și ca piesă unică de bijuterie, fiind un model deosebit tocmai prin simplitatea design-ului. Brățara din argint dungi are un model minimalist, ce nu va da greș în nicio circumstanță.

Pentru ținuta de birou, poți miza pe cercei pentru a accesoriza cu efect o ținută sobră, iar modelele noastre sunt atât de variate, încât este imposibil să nu găsești ceva potrivit. Din nou, poți selecta piese incrustate cu pietre prețioase sau semiprețioase sau din argint simplu, fără pietre.

Cerceii din argint cu safire multicolore sunt o încântare pentru oricine îi privește și pot însufleți fără mari eforturi o ținută vestimentară simplistă. Cerceii din argint cu clopoței au un design cu totul deosebit și îți vor complimenta linia gâtului.

Știm că abia aștepți să îți etalezi și colecția de bijuterii de primăvară, iar perioada aceasta este ideală pentru a ți-o îmbogăți! Până când vei putea ajunge la magazinul fizic (acum avem un program redus), te invităm în cel online. Vizită plăcută!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro