Bijuterii

La Accent Bijuterii, primăvara e mai frumoasă și mai blândă ca niciodată!

on
22 februarie 2020

Ce bijuterii purtăm în primăvara 2020

Vestită de copaci în floare și de cântec de păsărele, primăvara strălucește și în bijuteriile purtate la gât, la încheietură sau la urechi. Iar vibrațiile din sezonul 2020 sunt parcă mai cuceritoare și mai ispititoare ca oricând; avem parte de triluri de veselie grupate în culori vibrante, de influențe clasice în forme și pietre decorative, dar și de o înclinație spre Mama Natură, dovedită atât prin simbolistică și nuanțe, dar și prin utilizarea materialelor sustenabile și grija față de obiectele cumpărate.

Noi vă invităm la un periplu printre cele mai frumoase bijuterii la modă din primăvara 2020, o călătorie stilistică în care vă veți îndrăgosti, veți face pasiuni nebunești sau veți descoperi răspunsuri la întrebări nerostite. Iată ce vă recomandăm!

Culori vibrante

Primăvara 2020 este despre culoare! Optați pentru bijuterii în nuanțe care imită spectacolul pus la cale de natură și lăsați-vă sufletul încântat de cele mai inedite forme. Verde precum iarba cea proaspătă, albastru ca cerul senin sau roșu precum florile ce împânzesc câmpurile; e clar că în acest sezon chiar avem de unde alege.

Sărbătoriți venirea primăverii cu un inel pur și simplu superb! Conceput din aur alb și decorat cu un topaz natural și cu 36 de diamante naturale, acest item vă va sta alături în fiecare zi a anotimpului revenirii la viață a vegetației, și nu numai. Se potrivește de minune atât outfiturilor elegante, dar și celor romantice sau glam și, aviz cititorilor noștri, va smulge un „da” fără echivoc atunci când este folosit pe post de inel de logodnă.  Este acea piesă care rămâne în suflete!

 

Inel din aur alb cu topaz și diamante naturale – AI499

 

Rămânem la categoria inele și vă propunem ca de această dată să priviți spre arborii înfrunziți și să alegeți verdele proaspăt, efervescent, drept companionul dvs. Inelul din argint cu smarald de la Accent Bijuterii este ca o gură de aer proaspăt, aducându-vă la viață caseta cu podoabe, așa cum nu v-ați fi imaginat. Piesa este concepută din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentat cu pietre de smarald fațetate și zirconia, piatră de sinteză. Lăsați-vă sufletul să se scalde în splendoarea sa!

 

Inel din argint cu smarald – DI4857

 

Natural

Protecția mediului a devenit una dintre cele mai importante preocupări, și a purta o bijuterie reverberând de energii atotputernice și reflectând dragostea noastră pentru natură reprezintă o modalitatea extraordinară de a cinsti primăvara. Setul din argint cu safire multicolore este ca o ploaie de prospețime venită într-un prezent turbulent și vă garantăm că vă va face viața mai frumoasă încă de la prima purtare. Realizat din aur roz de 14 karate și compus din colier, cercei și brățară, setul nostru reprezintă un cadou minunat pentru primele zile ale lui martie și un mărțișor cum altul nu a mai fost.

 

Set din argint cu safire multicolore – CS1697

 

Clasic

Clasicul nu moare niciodată: iată o vorbă pe care nu ne mai săturăm să o rostim deoarece se dovedește de fiecare dată atât de incontestabil de adevărată. Iar una dintre cele mai frumoase expresii ale clasicului, ce respectă însă și tendințele actuale, este Inelul din aur alb de 14 karate ornamentat cu o perlă și cu 36 de diamante naturale. Știm deja că se poartă perlele, dar într-o interpretare modernă, diferită de ceea ce ne propunea Coco Chanel, și mai știm că acest inel nu vă va părăsi niciodată. Asociați-l cu orice item din garderoba dvs și îi veți descoperi necontenit farmecul.

 

Inel din aur alb cu perlă și diamante naturale – AI408

 

Ne-am îndrăgostit de un inel de poveste, vă recomandăm acum niște cercei așijderea. Bijuteriile din aur alb de 18 karate, decorate cu 168 de diamante naturale rotund briliante sunt acea podoabă pe care o veți lăsa moștenire generațiilor viitoare, acea piesă sclipitoare care va menține în inima ei legenda unei familii. Minunați la birou, scânteind de dragoste la o întâlnire romantică sau vibrând de eleganță la o ocazie specială, cerceii vor fi arma dvs în această primăvară și în toate următoarele.

 

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC332

 

Revenim cu drag la categoria inele și vă invităm să vă răsfățați privirile cu o minunată podoabă. Inelul din aur alb de 14 karate, ornamentat cu diamante naturale și cu o piatră de acvamarin ce strălucește precum un ochi de apă satisfăcând setea de frumos a sufletului, reprezintă una dintre piesele primăverii. Nu putem uita nici de puterile magice ale acvmarinului, piatra ce îmbie la pace, curaj, care purifică și care sporește aptitudinile parapsihice. Este bijuteria care vă va aduce bucurie din toate punctele de vedere.

 

Inel din aur alb cu acvamarin și diamante naturale – AI465

 

Încheiem galeria bijuteriilor la modă în primăvara 2020 cu o brățară superbă, concepută pentru cele mai fine încheieturi. Realizată din aur alb de 18 karate și ornamentată cu 195 de diamante naturale și cu 13 safire îmbătător de frumoase, brățara nu e un simplu accesoriu, e o podoabă de neuitat. Nu putem trece cu vederea nuanța de Classic Blue, ridicată de Institutul Pantone la rang de culoare a anului, și nici designul atât de sofisticat, încât să îi reziști, cu ochiul sau cu sufletul, este practic imposibil.

 

Brățară din aur alb cu safire și diamante naturale – AB82

 

Acestea sunt printre cele mai frumoase bijuterii ale primăverii  2020! Cinstiți revenirea la viață a naturii, purtați culori efervescente și lăsați-vă sufletul să cânte alături de piese clasice de poveste. La Accent Bijuterii, primăvara e mai frumoasă și mai blândă ca niciodată!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro