Bijuterii

La mulți ani, dragi Capricorni!

By
on
18 decembrie 2020

În zodiac, Capricornul simbolizează ambiția, vârful care trebuie atins, evoluția socială lentă, dar sigură. Acest semn reprezintă munții, singurătatea, maturitatea, frugalitatea, perseverența, dar și răbdarea. Un amestec de caracteristici pe cât de neobișnuit, pe atât de fascinant! Și ce cadou poate avea o însemnătate mai profundă pentru un Capricorn, decât o bijuterie cu unul dintre talismanele acestei zodii?

La nivel psihologic, piatra de granat are multe proprietăți, aducând astfel bucurie și putere vieții, energiei, curajului, forței motrice și încrederii. O asociem cu puterea voinței, o mai bună încredere în sine și succes. Piatra granat este astfel o piatră de ancorare puternică.

Culoarea sidefata a cuarțului roz evocă pacea, calmul și sensibilitatea. Acesta este, fără îndoială, motivul pentru care această piatră are reputația de a consola, se presupune că vindecă rănile, atât fizice, cât și emoționale. Contactul său oferă siguranță, ar întări încrederea în sine și capacitatea de a ne accepta sinele așa cum este. Legat de chakra inimii, acest nod energetic al medicinei indiene, se spune că cuarțul roz facilitează respirația și întărește sentimentele de dragoste.

Litoterapia modernă atribuie safirului o simbolistică strând legată de adevăr, înțelepciune și armonie. Se recomandă pentru calmarea temperamentelor furioase și nerăbdătoare, pentru a aduce seninătate, calm și este clarvăzător în emoții. Intervine asupra tuturor chakrelor.

Dragele noastre Capricorn, va urăm o lună aniversară cât mai deosebită, cu împliniri și reușite! Pe luna viitoare, cu și mai multe bijuterii special alese pentru voi!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro