Tendinte

Perla, vedeta iernii 2020-2021 – partea II

By
on
17 decembrie 2020

La întâlnirea noastră online de luna trecută, ți-am povestit despre cum perla este vedeta incontestabilă și în acest sezon, deși marile podiumuri de fashion au adus noutăți care mai de care mai extravagante. Am parcurs câteva idei de accesorizare cu perle, în special pentru zona decolteului, a gâtului și a pieptului. Astăzi discutăm despre bijuteriile pentru mâini, iar la finalul articolului revenim cu o surpriză de proporții : un set cu două variante de perle care va cuceri orice privire !

Bijuteriile cu perle naturale adaugă un plus de strălucire oricărei ținute. Suntem siguri că te-ai ocupat deja de manichiura de Sărbători, sau cel puțin, programarea e făcută ! Îți mai rămâne doar să-ți accesorizezi degetele, iar mâinile tale vor arăta ca scoase din cutia de cadou !

Brățara din argint cu perle de cultură este fără îndoială cel mai popular articol al iernii, în fiecare an ! Design-ul său simplu, dar rafinat și frumos ornamentat cu perle naturale este unul de o eleganță fără comparație. Iar cine a spus că perla este o piatră pe care o pot purta doar doamnele după o anumită vârstă, nu a vizitat magazinul Accent!
Această piesă de bijuterie este atemporală, poate fi purtată în orice sezon și de către orice doamnă sau domnișoară care îi apreciază frumusețea. Și da, pandantivul său-pereche se află aici – le poți comanda împreună sau separat ; certitudinea noastră este că vor aduce un plus de eleganță oricărei ținute !

Seturile din argint cu perle de cultură vin în două variante de culori. Sunt realizate manual din argint, iar colierul este flexibil și măsoară 13 x 12,5cm. Pandantivul este ornamentat cu perle și măsoară 6,5 x 7,5-8cm. Nu-i așa că nu te poți decide care îți place mai mult? Nici noi nu am rezistat tentației, așa ca am propus două culori pentru același model, pentru ca tu să ai de unde alege!

Acestea fiind povestite, alese pe sprânceană și admirate, noi încheiem acest an de tendințe fabuloase în materie de bijuterii și îți urăm toate cele bune pentru anul viitor! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro