Tendinte

Perla, vedeta iernii 2020-2021 – partea I

By
on
27 noiembrie 2020

Am discutat luna trecută despre tendințele majore ale toamnei: combinații neașteptate de metale și materiale organice, talismane protectoare și bijuterii inspirate din natură. Pentru iarnă însă, revenim la unul dintre marii clasici în materie de minerale: fabuloasa perlă, în toată splendoarea ei!

Începem cu câteva podoabe pentru decolteu, aceasta fiind una dintre cele mai populare zone ale corpului pentru accesorii. Pandantivele sunt piesa de bijuterie care va scoate cel mai bine în evidență frumusețea unei perle calitative, așadar iată câteva alese pe sprânceană, special pentru tine!

Cerceii cu perle pot fi atât piesa de rezistență a unei ținute elegante, cât și un cadou de efect! În selecția ce urmează vei descoperi perechi de cercei cu perle care mai de care mai deosebite, în combinații superbe de metale și pietre diverse:

Broșele sunt un accesoriu ce denotă un maxim de eleganță, fiind confecționată și purtată încă din vremuri străvechi pentru a manifesta personalitatea puternică, statutul social și rafinamentul. Noi îți propunem câteva modele cu perlă care îți vor aduce cu siguranță complimente!

Acum, că știm ce accesorii vom purta iarna aceasta în jurul gâtului, putem să păstrăm câteva piese de referință și pentru luna viitoare : inele, brățări și alte bijuterii rafinate ! Pe curând !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro