Bijuterii

Bijuteriile din aur cu diamante și pietre prețioase – cadoul pe care îl va prețui mereu

By
on
13 decembrie 2020

Nimic nu se compară cu dragostea și grija pe care o avem pentru cei dragi. Persoanele speciale din viața noastră merită tot ce-i mai bun din partea noastră. În pline sărbători de iarnă, știm că poate fi destul de greu să găsești cadoul acela perfect care să exprime tot ceea ce tu simți. Fii fără griji, Accent Bijuterii te ajută să oferi și în această iarnă, cele mai prețioase cadouri. Crăciunul acesta oferă-i persoanei dragi o bijuterie pe care o va prețui mereu, oferă-i o bijuterie din aur cu diamante și pietre prețioase.

Descoperă recomandările noastre din rândurile de mai jos, bijuterii elegante care vor străluci etern și vor transforma Crăciunul într-unul de excepție!

 

Cercei

Un cadou foarte inspirat poate fi o pereche de cercei atent aleasă!

Demni de o adevărată lady, cerceii lungi din aur galben vor fi atât de apreciați. Diamantele naturale se potrivesc de minune cu pietrele de rubelit (turmalină roșie), mai ales în contextul sărbătorilor de iarnă. Această pereche de cercei emană o eleganță aparte!

Cercei din aur galben cu rubelit și diamante naturale – AC284

 

Pentru acele femei care iubesc simplitatea și preferă să poarte accesorii subtile, recomandăm cerceii din aur alb cu safire și diamante naturale. Eleganți și strălucitori, reprezintă opțiunea perfectă pentru femeile care știu să se remarce prin detalii și pentru care accesorizarea completează o poveste plină de rafinament.

Cercei din aur alb cu safire naturale și diamante naturale AC435

 

Cerceii din aur alb cu diamante naturale reprezintă o alegere clasică. Acoperiți de diamante naturale și concepuți din aur alb, aceștia pot fi purtați în fiecare zi, la orice ținută. Iată un cadou perfect!

Cercei din aur alb cu diamante naturale AC436

 

Dacă dorești să-ți surprinzi persoana iubită, optează pentru diamantele negre. Cerceii din aur alb au ca piese centrale doua diamante negre de 5.6 ct și sunt completați de 38 de diamante naturale de culoare I-J și claritate VS2-SI. O astfel de pereche va fi cu siguranță accentul ținutelor feminine.

Cercei din aur alb cu diamante naturale AC451

 

Inele

Un cadou special, cu o însemnătate aparte este dăruirea unui inel. Potrivit pentru a exprima cele mai intense emoții. Spune-i cât de mult înseamnă pentru tine cu un inel marca Accent. Iată ce modele îți recomandăm!

Bijuterii din aur cu pietre prețioase – AI496, AI625, AB71, AS115

 

Inelul din aur alb cu topaz și diamante naturale are un model foarte elegant, iar reflexiile albastre redau perfect strălucirea sezonului. Este inelul potrivit pentru acele persoane care intuiesc puterea pe care o are o bijuterie de a desăvârși un look.

Oferă-i un inel din aur alb, cu diamante negre naturale, pe care îl va aprecia enorm. Rafinat și avangardist, inelul reprezintă un cadou perfect pentru femeile puternice, care nu se tem să încerce întotdeauna ceva nou.

 

Brățări

Oricând e binevenită o brățară în ținuta unei domnișoare sau doamne. Accentuând subtil încheietura mâinii și emanând eleganță, brățara este cu adevărat un cadou plin de feminitate.

Îți recomandăm o brățară plină de culoare, ce se potrivește perfect acelor firi blânde și romantice. Brățara din aur alb cu rodolit, peridot, amestist, citrin și iolit reprezintă un cadou care nu se va demoda niciodată. Montura pietrelor întruchipează un model floral ce surprinde esența primăverii, iar jocul de culori se va potrivi de minune cu ținutele festive.

 

Colier

Las-o fără cuvinte, oferindu-i în dar un colier spectaculos. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, iar colierul despre care vorbim este plin de diamante.

Colierul din aur alb, cu 117 diamante naturale, reprezintă o piesă absolut superbă care va străluci etern la gâtul persoanei tale dragi. Cu siguranța va fi cel mai elegant cadou!

Bijuteriile din aur cu diamante și pietre prețioase reprezintă, fără urmă de îndoială, un cadou pe care persoana ta dragă îl va prețui mereu. Oferă-i în această iarnă o bijuterie din aur în dar, împreună cu toată dragostea și admirația ta. La Accent Bijuterii te așteaptă o colecție strălucitoare de bijuterii din aur cu diamante și pietre prețioase, pentru sărbători de excepție!

Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios!” – Accent Bijuterii

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro