Evenimente

2021 bate la ușă! Te-ai pregătit?

on
16 decembrie 2020

Și ce dacă vei petrece Noaptea dintre Ani alături de cei dragi, ci nu la restaurant sau la cabană? Asta nu te împiedică să îți oferi un Revelion elegant și în care să te simți cea mai frumoasă! Iar dacă nu ai apucat încă să te pregătești, noi îți sărim în ajutor! Ca de obicei, am selectat pentru tine cele mai frumoase piese de bijuterie care să te însoțească la trecerea dintre ani și să te inspire pentru rezoluțiile lui 2021! Vei găsi în cele ce urmează cele mai noi seturi de bijuterii. Găsește-l pe cel care îți place cel mai mult și lasă-l să te încânte pentru mulți ani de acum încolo!

Seturile de cercei și pandantiv sunt întotdeauna o adiție de succes în caseta de bijuterii. Fie că sunt construite cu calcedonie, jasp, agat sau jad, piesele de mai jos îți vor aduce o stare de spirit de sărbătoare și te vor face să te simți în centrul atenției, chiar și acasă!

Seturile cu combinații de pietre sunt, după părerea noastră, cele mai vesele piese de bijuterie și aduc întotdeauna admirația celor din jur, pentru că este evidentă dragostea pe care bijutierul a investit-o și o poartă acestor micuțe obiecte organice pe care le mânuiește cu măiestrie și le prelucrează delicat pentru ca tu să te bucuri de cele mai deosebite modele!

În ultima selecție pentru acest An Nou, îți propunem câteva modele de seturi mai simple ca design, dar prin excelență cele mai elegante și ușor de asortat. Vedeta acestei ultime categorii este Setul din argint cu malahit și lapis-lazuli în formă de păun. Această pasăre simbolizează exprimarea de sine, integritatea, libertatea și spiritualitatea, așa că te încurajăm cu căldură să-ți însușești aceste calități tocmai prin manifestarea lor artistică!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro