Evenimente

Luna aceasta, sărbătorim nativii Scorpioni… cu Accent!

By
on
26 octombrie 2021

Sărbătoriții acestei luni sunt considerați cei mai intenși nativi ai zodiacului. Sunt cunoscuți pentru pasiunea, asertivitatea, determinarea și hotărârea lor. Planeta transformării și a regenerării, Pluto, și cea a războiului, Marte, sunt cele două planete asupra cărora astrologii nu reușesc să se pună de acord, în privința guvernării acestui semn de apă. Scorpionul este, de asemenea, considerat cel mai senzual dintre cele 12 semne astrale.

Bijuteriile zodiei Scorpion își au locul binemeritat în colecțiile noastre anuale, așa că ne-am gândit să îți prezentăm în acest articol câteva dintre piesele de rezistență.

Colierul din argint cu perle, ametist și tanzanit este o bijuterie diafană, perfectă pentru romantica sărbătorită! Va contribui prin eleganță la reușita unei ținute de ocazie, etalând o combinație splendidă de metale și pietre prețioase și semiprețioase: argintul 925 placat cu aur alb de 14 karate susține o înșiruire de perle de cultură.

Ametistul este gema centrală și una dintre cele mai puternice pietre ale Scorpionului, iar perla barocă ce îl însoțește aduce bijuteriei un iz de basm.

Inelul din argint cu topaz bleu este realizat din argint și ornamentat cu pietre de topaz bleu natural, fațetate. Topazul este una dintre pietrele-talisman ale acestei zodii, fiind un foarte bun remediu pentru tensiune, stres și agitație. În secolul XIX, în Rusia, atunci când topazul a fost denumit „imperial”, doar membrii casei regale aveau dreptul de a deține o asemenea piatră.

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alosolutions.net
accent-bijuterii-set-din-argint-cu-rubin-ds816-2_rsz

Rubinul este una dintre pietrele patronate de Marte pentru Scorpioni, iar încărcătura sa energetică intensă li se potrivește perfect acestor nativi pasionali.

Setul din argint cu rubin este realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, ornamentat cu pietre de rubin fațetate și zirconia – piatră de sinteză. Este cadoul perfect pentru o nativă Scorpion!

Brățara din argint cu smarald este o altă bijuterie ideală pentru acest semn al zodiacului. Este realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate, cu o montură de zirconia și smarald natural.

Prețiosul verzui are proprietăți vindecătoare și susține sistemul imunitar, dar ajută și în relațiile de familie sau prietenie.

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alosolutions.net

Iată doar câteva dintre piesele Colecției Scorpion. Celelalte bijuterii realizate pentru această zodie se află fizic în Galeriile Accent, dar le poți găsi și în magazinul nostru online. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro