Evenimente

Mărțișoare cu Accent

on
2 martie 2022

Bine ai revenit pe blogul nostru, pentru a sărbători împreună sosirea primăverii și totodată, luna celor mai gingașe cadouri ale anului! Colecția Mărțișor vine cu 10% reducere, așa că ne-am gândit să-ți propunem câteva modele pentru inspirație în acest articol.

 

Broșa-Mărțișor

Pentru că Mărțișorul se poartă în piept, am ales să-ți prezentăm mai întâi câteva modele reprezentative pentru acest tip de bijuterie, care să te inspire pentru această sărbătoare. Fie că ți-o oferi ție sau cuiva drag, broșa-Mărțișor este atemporală și vă veți bucura împreună de strălucirea ei pentru multe primăveri de acum încolo!

Pandantivul-Mărțișor

Rămânem la ideea că o bijuterie-Mărțișor este purtată în mod tradițional în zona pieptului, așa că îți propunem și alternativa la Broșa-Mărțișor, pentru ținutele mai delicate ce nu permit prinderea bijuteriei de materialul textil. Un pandantiv deosebit va spune întotdeauna Te Iubesc fără a folosi cuvinte, iar Colecția Mărțișor propune pentru acest tip de bijuterie culori proaspete și primăvăratice.

Setul-Mărțișor

Nu vrem să neglijăm nici celelalte tipuri de bijuterii, așa că îți prezentăm și cele mai vesele Seturi ale Colecției. Pentru că luna lui Mărțișor aduce bucurie și forțe proaspete, hai să o începem ca atare!

Iată că am făcut un scurt tur al Colecției Mărțișor, dar te invităm cu drag să o descoperi în întregime, în magazinul nostru online sau la Galeriile Accent din centrul capitalei. Suntem siguri că te putem ajuta să alegi Mărțișorul ideal pentru tine sau persoanele dragi din viața ta, acum cu 10% reducere! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro