Evenimente

Oficial, a început sezonul estival! Ce pietre purtăm?

By
on
6 iulie 2021

A început în mod oficial sezonul soarelui, în toată puterea și splendoarea lui ! Așa că, pe lângă piatra reprezentativă a celui mai puternic astru, urmează să descoperi unele lucruri interesante și despre alte câteva pietre prețioase și semiprețioase, care par să aibă o afinitate naturală față de zilele călduroase și lungi ale verii:

Piatra soarelui
Dintre toate gemele din lume, Piatra Soarelui reflectă cu adevarat calităţile luminii soarelui : deschidere, bunăvoinţă, căldură, tărie, claritate mentală şi promptitudine, fiind o piatră a leadership-ului, a puterii personale, a libertăţii şi a conştiinţei extinse. De un portocaliu călduros, straturile profunde și strălucirea irizată atunci când este cuprinsă de lumină, piatra soarelui își îmbrățișează rudenia cu marea minge de foc din cer, în mod sugestiv pentru proprietățile sale în viața noastră de zi cu zi, dar și ca reprezentant al senzației glorioase că totul va fi OK.

Piatra lunii
Piatră a mai multor chakre, piatra lunii este ideală pentru vară, deoarece aduce cu ea energia răcoroasă a lunii și echilibrează sănătatea, prin combaterea deshidratării: infuziile cu piatra lunii sunt un bun aliat în cele mai fierbinți zile ale anului!

Acvamarin
Încă din timpuri străvechi, gema cu nuanțele celui mai senin cer sau ale celei mai cristaline ape a fost considerată protectoare pentru călătoriile pe mare. Pregătește-te din timp pentru concediu și îți va părea bine să ai cu tine un asemenea atu energetic !

Aventurin verde
In caz că te întrebai dacă o piatră ți-ar putea vindeca chakra inimii, privește o aventurină verde sub soarele fierbinte : te va invita într-o călătorie pe fundul celor mai limpezi râuri și îți va oferi senzația de revigorare a energiei vitale. Masajele cu aventurin verde sunt o încântare în anotimpurile însorite!

Cuarț galben, lemon cuarț sau citrin
Singura diferență dintre citrin și lemon cuarț constă în saturația și tonul culorii lor. Mulți bijutieri nici măcar nu le separă pe cele două și folosesc denumirea de citrin pentru tot cuarțul galben. Piatra are un aspect estival vibrant și este cu adevărat spectaculoasă atunci când bijuteria în care e montată este fie din argint, fie din aur alb. Imaginează-ți-o alături de cele mai vaporoase ținute și veți străluci împreună, ca în nicio altă vară de până acum!

Larimar
Larimarul este foarte benefic pentru chakra gâtului, cea a comunicării. Această chakră este totodată cea cu ajutorul căreia piatra își exercită proprietățile calmante, așa că va contribui generos la bunăstarea ta fizică și vibrațională. Respirația corectă și o mantră inspirată sunt uneori suficiente pentru reglarea temperaturii organismului, dar dacă ai prin preajmă și un larimar, supranumit și ″Piatra Atlanților″ sau ″Piatra Delfinilor″ , tocmai ți-ai făcut vara mai suportabilă!

Peridot
Peridotul este așa-numita „Vitamina D” a cristalelor vindecătoare. Utilizează puterea soarelui și ajută la menținerea spiritului în latura sa însorită. Peridotul este legat de chakra inimii și a fost folosit mult timp pentru a atrage iubirea, mai ales atunci când este purtat lângă inimă.

Continuăm călătoria pieselor unicate și luna viitoare, cu următoarele categorii de bijuterii de efect care să-ți aducă sumedenia de complimente pe care le meriți! Până atunci, rămânem la dispoziția ta în cele două locații de pe strada Mendeleev din București sau în cel online. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro