Bijuterii

Pietrele Racilor: povești uimitoare și beneficii energetice mai puțin cunoscute

By
on
7 iulie 2021

Știai că, în România, chihlimbarul a fost extras până în 1968? Sau că fluoritul este denumit și Piatra Geniului? Pentru că nativii lunii iulie sunt diplomați dar totodată pasionali, pietrele cu care rezonează sunt pline de surprize și puternice în plan vibrațional!

Chihlimbarul este singura piatră ce se poate încărca electric și, de asemenea, singura piatră care poate fi topită. Ea provine din rășina fosilizată a unor specii de pini ce au existat acum câteva zeci de milioane de ani, așa că este, ca și perla și coralul, o semiprețioasă de natură organică. Aparent, celebra pipă a dictatorului Stalin a fost realizată din chihlimbar ce provenea de la Colți, județul Buzău.

Piatra Geniului, cum mai este denumit fluoritul, sporește capacitățile de învățare și de vindecare. Este un bun protector al echilibrului în propriile decizii și o foarte bună armă împotriva lipsei de concentrare.

Opalul, misterios și diafan în același timp! Piatră a iubirii, ideală pentru cei mai romantici dintre nativi, dar mai ales pentru cei ce și-au pierdut speranța de a-și găsi sufletul-pereche. Este un foarte bun stabilizator emoțional, ceea ce se potrivește perfect cu statornicia Racilor.

Calcedonia este o piatră spectaculoasă din punct de vedere vizual, în mod special datorită nuanței sale de bleu-gri lăptos, ce nu pare a fi pământească la prima vedere. Totuși, poartă numele orașului antic Chalkedon și există scrieri vechi despre folosirea calcedoniului ca material pentru arme, unelte sau veselă. Gemă norocoasă a Racului, acest mineral îi va servi drept talisman.

Iată câte ceva despre pietrele benefice zodiei Rac, dintre cele mai puțin cunoscute. Pentru și mai multe informații interesante și modele de bijuterii cu totul deosebite, accesați magazinul nostru online !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro