Tendinte

Bijuteriile unicat, întotdeauna în fruntea tendințelor – partea I

By
on
9 iulie 2021

Vara aceasta, tendințele în materie de bijuterii sunt numeroase și excentrice, așa că ne-am gândit să-ți propunem o serie limitată de piese unicate, care să-ți scoată ținuta din anonimat! Fie că te pregătești pentru o zi la birou, o întâlnire de afaceri sau un eveniment important din viața ta și a celor dragi, poți fi sigură că bijuteria ta va fi un adevărat spectacol, al cărei actriță principală ești chiar tu!

Pandantivele-unicat sunt o încântare pentru orice decolteu și cu asta vor fi de acord și fericiții spectatori ai piesei de rezistență din outfit-ul tău! Îți propunem mai jos o selecție de culori reci și calde, ca să-ți poți alege bijuteria potrivită pentru ținuta aleasă:

Broșa-unicat este un simbol al eleganței absolute, iar selecția noastră specială lucrată manual și cu multă pasiune de către bijutierii noștri este prezentată mai jos, atent aleasă pe culori reci și calde: astfel, poți să-ți potrivești piesa preferată la orice vestimentație!

.
Continuăm călătoria pieselor unicate și luna viitoare, cu următoarele categorii de bijuterii de efect care să-ți aducă sumedenia de complimente pe care le meriți! Până atunci, rămânem la dispoziția ta în magazinul nostru fizic din București sau în cel online. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro