Tendinte

Bijuteriile unicat, întotdeauna în fruntea tendințelor – partea II

on
21 iulie 2021

Bun venit înapoi pe blogul nostru, pentru cele mai proaspete și interesante informații despre lumea bijuteriilor! Așa cum ți-am promis, revenim cu partea a doua despre bijuteriile unicat din colecția Accent. Hai să vezi ce ți-am pregătit în această ediție!

Dacă în ediția trecută am discutat despre pandantive și broșe unicat, astăzi îți prezentăm în primul rând
brățările din aceeași colecție:

Inelele din colecția Bijuterii Unicat sunt o încântare pentru oricine își așează privirea pe ele și îți vor scoate orice ținută, cât de simplă ar fi ea, din anonimatul zilnic. O sumedenie de pietre care mai de care mai interesante și monturi cu adevărat spectaculoase!

Am parcurs cele mai speciale piese ale colecției, însă aventura Unicatelor nu se sfârșește aici! Îți recomandăm cu căldură să nu scapi din vedere nicio noutate, pentru că sunt cele mai căutate bijuterii și fiecare dintre ele are propria poveste, propriul șarm și o unică viitoare purtătoare… Le găsești aici în magazinul nostru online, sau în noua Galerie Accent din centrul capitalei!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro